00:01 RESMİ İLAN

Laboratuvar Cihazları Ve Malzemeleri Alımı Yapılacaktır

8 saat önce Isparta

Isparta Gölcük yolunda gerçekleştirilen denetimlerde, araç sürücüleri M.D. ve G.K.'nin alkollü oldukları tespit edildi.

8 saat önce Isparta

Dün akşam saatlerinde Isparta'nın Bahçelievler Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında, karşı yönden karşıya geçen bir otomobil ile karşıdan karşıya geçmekte olan bir motosiklet çarpıştı.

8 saat önce Isparta

Burdur'da bir kadın, bahçesinde bulunan su deposunu temizlemek için harekete geçtiği sırada dengesini kaybederek içine düştü.

8 saat önce Isparta

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, 10 aydır cezaevinde tutuklu bulunan kardeşi Yaşar T.'nin serbest bırakılmasını isteyen Hasan T., benzin bidonuyla birlikte Meltem Mahallesi Dumlupınar Bulvarı üzerindeki üst geçide çıktı.

9 saat önce Isparta

Eğirdir ilçesi Beydere Köyü'nde bir bahçede temizlik amacıyla toplanan ot ve çalılıkların yakılması sonucu örtü yangını meydana geldi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı

9 saat önce Isparta

Yeşilova ilçesine bağlı Düden Köyü'nden Süleyman Sınav'ın oğlu, ünlü yönetmen Osman Sınav'ın akrabası Ahmet Sınav hayatını kaybetti.

9 saat önce Isparta

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Antalya, Burdur ve Isparta illeri için çöl tozlarıyla ilgili uyarıda bulundu. Görüş mesafesinde düşüşe neden oluyor.

9 saat önce Isparta

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gündeme taşınan ve yüksek fiyat artışlarını engellemeyi amaçlayan "ambalaj üzerine etiket" uygulamasıyla ilgili ayrıntılar netleşiyor.

9 saat önce Isparta

Son dönemde artan kredi faizleri ve sıfır araç fiyatları, vatandaşları ikinci el otomobil almaya yönlendiriyor.