Solak bir defans oyuncusu. U19 milli takımında 2 maça çıktı. 80'lerde Sporting İstanbul karşısında Wellington'ın yerine geldi ve pozitif çıktı. BADRA CİSSE: 19 yaşındaki Fildişili savunma oyuncusu, geleceğin forma adaylarından biri olarak görülüyor. Cissé ayrıca sezon başlangıcı eğitim kampına da katıldı. Bu genç, takım çalışmasına ek olarak özel öğrenme yoluyla sürekli gelişiyor.

Belke, Emre ve Oguran karşı karşıya

Sezon başından beri A takımında yer alan Emre Bilgin, Berkay Vardar ve Oğuzhan Akgün  forma mücadelesini sürdürüyor. 19 yaşındaki Bokay, teknik direktör Şen Güneş'in en çok beğendiği genç oyunculardan biri. Ogujan (21) hem forvet hem de sol veya sağ kanatta oynayabiliyor. 18 yaşındaki kaleci Emre, sezon başında Süper Lig'de 3 maça çıktı ve pozitif çıktı. Emre, yarışta Melt Gürnock ve Ersin Destanoğlu'nun gerisinde kalmasına rağmen her fırsatta formayı kapmayı başarır. İkinci etapta Antalya City seçildi siyah-beyazlı ekip, Dünya Kupası gollerini değerlendirmek için tüm hızıyla yola çıkıyor Çalışmalarının ilk etabını İstanbul'da tamamlayan Beşiktaş, 12'de Antalya Belek'te seyahat edecek Bugün öğlen :00 dönemini bitirmek için  iki günlük dinlenmenin ardından  kampa girin. Siyah Beyazlılar, 16 Aralık'ta sona erecek olan 12 günlük antrenman kampında üç hazırlık maçı oynayacak. Kartal, Perşembe günü saat 19:00'da Charleroi ile Pazar günü  aynı saatte bir başka Belçika tarafı Westeros ile oynadı.

Beşiktaş, hazırlık kampındaki son hazırlık maçını 15 Aralık Perşembe günü saat 14.00'te Giresunspor ile oynayacak ve ertesi gün İstanbul'a dönecek. Dünya Kupası ve Türkiye 1.  5 Aralık Pazartesi, League One aksiyonuyla devam ediyor. Bugünkü maç hangi kanalda yayınlanacak? İngiltere, 2022  Dünya Kupası Son 16 Turunda Senegal ile karşılaşacak.AN İngiltere, Al Bayt'taki maçını 3-0 kazandı. 38 golle İngiltere turuna liderlik ediyor. Jordan Henderson, dakikada 45+3'te. 57. dakikada Harry Kane oyuna girdi ve  Jude Bellingham oyuna girdi. İngiltere bu sonuçlarla çeyrek finalde Fransa'nın rakibi oldu. Ajansspor, Caner Erkin'in Karagümrük'ten ayrılmasının ardından Beşiktaş ile görüşmelere yeniden başladığını duyurdu.

Erciyes spor takımlarının gözdesi oldu Erciyes spor takımlarının gözdesi oldu

Editör: Haber Merkezi