AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığı tarafından bugün Belediye İş Hanı Önünde aşure ikramı yapıldı.

Saat 14.00’da başlayan aşure ikramına Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, AK Parti Isparta İl Başkanı Furkan Cem Er, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Halil İbrahim Güleç ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Başkan Güleç, aşure ikramına katılan vatandaşlara teşekkür ederek açıklamasında; “Aşure ayı münasebetiyle teşkilat olarak il başkanlığımızla birlikte vatandaşlarımıza aşure ikramında bulunuyoruz. Bu mübarek aylarda birlik beraberliğimizin katlanması için aşure ikramında bulunduk. Vatandaşlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bu mübarek aylarda zulüm gören masumların acılarının dinmesini istiyoruz. Zalim İsrail’in zulmünün son bulmasını istiyoruz” dedi.

Başkan Cem Er, açıklamasında; “AK Parti Ailesi olarak merkez ilçe başkanlığının altında böyle bir program düzenledik. İnşallah kabul olur diyoruz. Rabbim nice aşure aylarını beraber geçirmeyi nasip etsin diyoruz. Buradan Filistinli kardeşlerimize de selam ediyoruz. İnşallah, bu güzel günleri ileriki zamanlarda Kudüs’te Gazze’de olanlarla beraber refah içerisinde yaşamayı da yüce Rabbimden niyaz ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Ispartalı Vatandaşlardan Örnek Bir Davranış Ispartalı Vatandaşlardan Örnek Bir Davranış

Başkan Başdeğirmen, burada bulunmamızın amacı bütün halkımızla iç içe olarak bu güzellikleri paylaşmaktır diyerek açıklamada bulundu. Başkan Başdeğirmen; “Mübarek aşure ayındayız ve bu aşure ayından dolayı da bizim vatandaşlarımızla bu birlik beraberliğin timsali olan bu ikramı yapmak için birçok yerde bu şekilde çalışmalar var. İkramlar, güzellikler var. Bunlardan 1 tanesi de bizim partimizin merkez ilçe teşkilatı tarafından gerçekleştiriliyor. Aşure ikramı yapılıyor, bu Muharrem Ayı içerisinde yapılan en güzel paylaşımlardan, birlik beraberliklerden bir tanesidir. Burada olmaktan son derece memnunuz. Burada bu güzellikleri yaptıkları için merkez ilçe teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum. Buradaki amacımız hep beraber olmak, bu mozaiğin içerisinde hep beraber güzel şeyler yapmaktır. Bütün halkımızla iç içe olarak bu güzellikleri paylaşmaktır” şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi