Isparta

Antalya Ispartalılar Platformu’ndan Yardımlaşma Örneği

Maddi yetersizlikler nedeniyle bilgisayar alamadığı için okula gidemeyen bir öğrenciye, Antalya’daki Ispartalılar Platformu aracılığıyla hayırsever bir vatandaş tarafından bilgisayar hediye edildi.

Abone Ol

Antalya'da, Ali Erdal başkanlığında kurulan Ispartalılar Platformu, yardımlaşma ve dayanışma örneği sergileyerek bir öğrencinin eğitim hayatını kolaylaştırdı. İç mimarlık okuyan ancak maddi yetersizlikler nedeniyle bilgisayar alamadığı için okula gidemeyen bir öğrenciye, ismini açıklamak istemeyen bir hayırsever tarafından donanımlı bir bilgisayar hediye edildi.

Platform adına açıklama yapan başkan Ali Erdal, "Allah kabul etsin, Allah razı olsun. Kızımızın sevincini anlatamam. İnşallah Rabbim de hayırsever hemşehrimizin bir ihtiyacını gidersin. Kızımıza başarılar diliyorum, inşallah o da mimar olup para kazandığında bir öğrencinin ihtiyacını giderir" dedi.

Bu yardımlaşma hareketinin bir parçası olan Ispartalılar Platformu, bugüne kadar pek çok öğrenci ve ihtiyaç sahibine destek vererek topluma katkı sunmaya devam ediyor. Ali Erdal, platformun yardımlaşma ruhunu ve dayanışma kültürünü yaşatmaya devam edeceğini vurgulayarak, platformun desteği için tüm katılımcılara teşekkür etti.

Toplumda bu tür yardımlaşmaların artması dileğiyle, öğrencimize de eğitim hayatında başarılar diliyoruz.