Isparta

Antalya’da Yaşayan Ispartalılar, Genel Kurulda Buluştu

Antalyadaki Ispartalılar Derneği’nin (ANIDER) ilk genel kurulunda Ali ERDAL’ın tek aday olduğu seçimde, oyların tamamını alarak yeniden başkan seçildi.

Abone Ol

Antalya'da yaşayan Ispartalılar, Ali Erdal başkanlığında kurulan Antalyadaki Ispartalılar Derneği’nin (ANIDER) ilk genel kurulunda bir araya geldi. Geçici Yönetim Kurulu Başkanı Ali ERDAL’ın tek aday olduğu seçimde, ERDAL oyların tamamını alarak yeniden başkan seçildi. Muratpaşa Belediyesi Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezi’nde (ASSIM) yapılan toplantıya katılım oldukça dikkat çekti.

4 Haziran 2024 tarihinde kurulan Antalyadaki Ispartalılar Derneği’nin üyeleri, ilk genel kurulunu yapmak üzere Muratpaşa Belediyesi Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezi’nde ilk genel kurulları için bir araya geldi. Toplantıya, Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Nuran YILMAZ, Antalya Emlakçılar ve İş Takipçileri Oto Galerisi Esnaf Odası Başkanı İsmail ÇAĞLAR, Antalya Ayakkabıcılar Odası Başkanı Şefik SARI, Akdeniz Konyalılar Federasyonu Başkanı Hasan Hüseyin CENGİZ, Antalya Erzurumlular Derneği Başkanı Nihat ÖZTÜRK, Antalya Yörük Türkmen Gençliği Derneği Başkanı Ömer KÖROĞLU, Tuzlukçular Derneği Başkanı Ramazan DÂĞLI, Göksöğütlüler Derneği Başkanı Yusuf DOĞAN, Senirkentliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Barış AYAN, Kadın ve Çocuk Derneği Başkanı Memnune KAYHAN ve Aziziye Yörükler Derneği Onursal Başkanı Durali ÜZÜM başta olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşu katıldı. Ayrıca Kepez Kuzeyyaka Mahalle Muhtarı Mustafa MİNNETOĞLU, Kepez Gündoğdu Mahalle Muhtarı Ceyhan Çelik, Kepez Yükseliş Mahalle Muhtarı Memduh AYDINCAN ve Isparta iline gönül verenler katıldı.

Isparta türküleri eşliğinde çeşitli ikramların da yapıldığı toplantıya katılımın yoğun olması ve üyelerin salona hınca hınç doldurması dikkat çekti.

Oyların tamamını alarak yeniden başkan seçilen Ali ERDAL açıklamalarında, -Antalya’da yaşan Ispartalıların her türlü yardımlarına koşmak için platform olarak başladıkları oluşumun, bugün Antalyada Yaşayan Ispartalılar (ANIDER) isminde tüzel bir kişilik kazandığını söyledi. Genel kurulları ile organ seçimlerinin şeffaf, demokratik bir şekilde festival havasında gerçekleştirdiklerini, belirten ERDAL, Antalya’da yaşayan tüm Ispartalıların kapısını çalacağı tek adresin ANIDER olduğunu belirtti. Toplantıya katılan herkese ayrı ayrı teşekkür eden Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdal, hiçbir çıkar gözetmeden, tamamen gönüllülerden oluşan yönetim ve denetim kurulunu tebrik etti ve herkesi derneklerine beklediklerini söyledi.

Toplantı, temenniler ve fotoğraf çekimi ile son buldu.

Sonuçlara göre, dernek organlarına seçilenler şu şekildedir.

YÖNETİM KURULU ASIL ÜYELER

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER

1-ALİ ERDAL (Başkan)

1-ALİ ÖNDER ÖZKAN

2-HÜSEYİN KATIRCI (Sayman)

2-MEHMET ZEYBEK

3-MEHMET ALİ DOLUNAY (Y.K. Üyesi)

3-HASAN CESUR

4-NURGÜL CEYLAN (Y.K. Üyesi)

4-EYÜP KARABUĞA

5-EMİN YILDIZ (Y.K. Üyesi)

5-EŞREF MERT

6-YÜCEL BÜYÜKYAZICI (Y.K. Üyesi)

6-SERPİL ÖZKAN

7-VELİ KÜRŞAT KOCABAŞ (Y.K. Üyesi)

7-ERHAN ERDOĞAN

DENETİM KURULU ASIL ÜYELER

DENETİM KURULU YEDEK ÜYELER

1-SİNAN KAPLAN (Başkan)

1-DURALİ YILDIZ

2-AHMET ÇAĞLAR KARABACAK (D.K. Üyesi)

2-ALİ RIZA HARMANKAYA

3-MUSTAFA BERKAY AY (D.K. Üyesi)

3-SABRİ ÜNSAL