Atabey KYK Öğrenci Yurdu deprem analiz raporlarına ilişkin Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından açıklama yapıldı.

Yapılan basın açıklamasında; “Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze bağlı Atabey Yurt Müdürlüğümüzün deprem analiz raporlarına dair bazı basın yayın organlarına yansıyan haberlere ilişkin açıklama yapılması gereği duyulmuştur.

Atabey Yurt Müdürlüğümüz deprem dayanım test ve analizlerinin belirlenmesi için il Müdürlüğümüzce gerçekleştirilen ihale süreci sonunda ilgili bina firma yetkililerine teslim edilmiştir. Firma yetkilileri tarafından yapılan ön tespitte binanın depreme dayanıksız olabileceği belirtilmiş ve tedbiren Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğümüz’ün olurları ile Atabey Yurt Müdürlüğümüz yeni öğrenci kayıt alımına kapatılmıştır.

Firma yetkilileri tarafından tarafımıza teslim edilen kapsamlı rapor doğrultusunda ilgili binanın depreme dayanıklı olduğunun belgelenmesi ile Atabey Yurt Müdürlüğümüz 2024 – 2025 Eğitim- Öğretim yılında öğrencilerimizin hizmetinde olacaktır.

AK Parti Burdur'da Seçime Gidiyor AK Parti Burdur'da Seçime Gidiyor

Kamuoyuna saygı ile duyurulur” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Haber Merkezi