Isparta

Atabey Ovası Sulaması Yenileme İşi İhale İlanı Yayınlandı

Tarım ve Orman Bakanlığı, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Türkiye Sulama Modernizasyon Projesi kapsamında Isparta Atabey Ovası Sulaması Yenilemesi İkmal ihalesine çıktı.

Abone Ol

Tarım ve Orman Bakanlığı, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Türkiye Sulama Modernizasyon Projesi kapsamında Isparta Atabey Ovası Sulaması Yenilemesi İkmali için ihale ilanı yayınladı.

İŞTE O İLAN…

İdare: T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü

Proje: Türkiye Sulama Modernizasyon Projesi

Sözleşme Başlığı: Isparta Atabey Ovası Sulaması Yenilemesi İkmali

Ülke: Türkiye

İkraz No.: 8919-TR

Teklife Çağrı No: TIMP-YAP-06

1.      Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, “ISPARTA ATABEY OVASI SULAMASI YENİLEMESİ İKMALİ” projesinin giderlerinin karşılanması için Dünya Bankası’ndan finansman temin etmiştir ve söz konusu finansman tutarlarının bir bölümünü “ISPARTA ATABEY OVASI SULAMASI YENİLEMESİ İKMALİ” işinin sözleşmesi kapsamındaki ödemeler için kullanacaktır.

2.      Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, “ISPARTA ATABEY OVASI SULAMASI YENİLEMESİ İKMALİ” projesi kapsamında; Isparta İli, merkez Sav Kasabası, Küçükgökçeli, Büyükgökçeli, Eğirdir-Sevinçbey Köyü, Atabey ilçesi, Gönen ilçesi yerleşim yerlerinin çevrelediği alan içerisinde, 312.039,44 m uzunluğunda, muhtelif çap ve basınçlarda HDPE (PE100) borular ve özel parçaları ile, 56.411,10 m uzunluğunda, muhtelif çap ve basınçlarda CTP borular ve özel parçalarının  temini, döşenmesi, boru hendek kazı ve dolgularının yapılması, Boru hatları üzerinde bulunan  hat kapama, ayrım, su alma vanası (hidrant), sayaçlı sürgülü vana, ara ve hat sonu tahliye, hava vanası (vantuz), yol geçişi (aç-kapa ve/veya yatay sondaj), demiryolu geçişi, dere geçişi, vs. sanat yapıların inşaası, İşletme ve bakım yolları imalatlarının yapılması, Bolvadin YAS Sulama Şebekesine ait imalatların yapılması işidir. Bu proje için mali ve teknik yeterlikleri sağlayan uygun İsteklileri kapalı zarf teklif vermeye davet edilmektedir.

3.      İhale, Dünya Bankası’nın Dünya Bankası Satınalma Kurallarını kapsayan Temmuz 2016 tarihli, Kasım 2017 ve Ağustos 2018 revizyonlu “IPF Borçluları için Satın Alma Düzenlemeleri (“Satın Alma Düzenlemeleri”) belirtilen şekilde İhale İlanı (İİ) duyurusu yapılarak ulusal rekabetçi ihale yöntemiyle gerçekleştirilecektir ve Satın Alma Düzenlemelerinde tanımlanan tüm İsteklilere açıktır.

4.      İhaleye ilişkin Özel Teknik Şatname ve yeterlilik şartlarına Değerlendirme ve Yeterlilik Kriterleri.docx adresindeki internet bağlantısından ulaşılabilir.

5.      İlgilenen uygun İstekliler, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Sulama Dairesi Başkanlığı Koordinatör Ömer AÇIKGÖZ’den (omeracikgoz@dsi.gov.tr) daha fazla bilgi alabilir ve aşağıda belirtilen adreste mesai saatleri (09:00-18:00) içerisinde ihale dokümanını inceleyebilir.

6.      İlgilenen İstekliler, aşağıdaki adrese yazılı olarak başvurarak ve 1.000 TL (Bin Türk Lirası) tutarındaki geri ödemesiz bir ücreti ödeyerek Türkçe olarak hazırlanan ihale dokümanını temin edebilirler. Ödeme yöntemi DSİ Genel Müdürlüğü’nün  T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. Ankara Kamu Kurumsal Şube (Şube Kodu: 01745), Hesap No: 489305855061, IBAN: TR86 0001 0017 4548 9305 8550 61 numaralı hesabına, DSİ Sulama Dairesi Başkanlığı Isparta Atabey Ovası Sulaması Yenilemesi İkmali Sözleşme No: TIMP-YAP-06 için olduğu yazılarak yatırılacak olup, dokümanı satın almak için yatırılan bedel, hiçbir nedenle iade edilmeyecektir. İhale dokümanı elden teslim edilecek veya posta/kurye servisi yoluyla gönderilecektir.

7.      Tekliflerin en geç 09.08.2024 saat 14:00’e kadar Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, Sulama Dairesi Başkanlığı 6. Kat D-624 Nolu Oda, Mustafa Kemal Mahallesi Anadolu Bulvarı No:9 Çankaya/Ankara adresine teslim edilmesi gerekmektedir. Elektronik Tekliflere izin verilmeyecektir. Geç teslim edilen Teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır. Teklifler 09.08.2024 saat 14:10’da Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, Sulama Dairesi Başkanlığı B636 No'lu Toplantı Odası, Mustafa Kemal Mahallesi Anadolu Bulvarı No:9 Çankaya/ANKARA adresinde İsteklilerin temsilcilerinin ve katılmak isteyebilecek başka tarafların huzurunda açılacaktır.

8.      Tüm tekliflerin beraberinde 120.000.000,00 TL (YüzYirmi Milyon Türk Lirası) tutarında veya eşdeğeri bir miktarda bir geçici teminat sunulması gerekmektedir. Tekliflerin geçerlik süresi ihale tarihinden itibaren 90 takvim günüdür.

9.      Yukarıda atıfta bulunulan adres aşağıda verilmiştir:

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, Sulama Dairesi Başkanlığı

Ömer AÇIKGÖZ

Koordinatör

6. Kat C-603 Nolu Oda,

Mustafa Kemal Mahallesi Anadolu Bulvarı No:9 Çankaya/Ankara

Tel: +903124545313

Faks: +903124545305

E-posta: omeracikgoz@dsi.gov.tr

Web: www.dsi.gov.tr