Isparta

Babasını Öldürmüştü O Olayla ilgili Şok Detay

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinde, 20 yaşındaki Döndü Zeybek, tartıştığı babası Osman Zeybek’i bıçaklayarak öldürdü. Olay, gece saat 23.30 sıralarında meydana geldi.

Abone Ol

Tartışmanın ardından D.Z., evde bulunan ekmek bıçağını alarak babasını göğüs bölgesinden bıçakladı. Osman Zeybek, olay yerinde hayatını kaybetti.

D.Z.'nin İlk İfadesi ve Geçmişi

Olayın ardından gözaltına alınan Döndü Zeybek, ifadesinin ardından öğleden sonra adliyeye sevk edildi. İlk ifadesinde, Nevşehir'de üniversite öğrencisi olduğunu ve babasıyla annesinin yaklaşık 6 yıl önce boşandığını belirtti. D.Z., düğünden döndüklerinde babasının kendisini tehdit eder gibi hareket ettiğini ve bu sebeple evden aldığı bıçakla babasına saldırdığını anlattı. Ayrıca, babasının kendisine daha önce zarar verdiğini öne süren D.Z.'nin psikolojik sorunları olduğu ve intihara kalkıştığı da belirtildi.

Adli Süreç ve Tutuklama

Olayla ilgili olarak ifade işlemleri tamamlanan D.Z., sulh ceza hakimliğine çıkarıldı. Hakim karşısına çıkan Döndü Zeybek, tutuklanarak Yalvaç Cezaevi'ne gönderildi. Osman Zeybek’in vücudunda iki bıçak darbesi tespit edildi.