Isparta

Bağış kampanyası büyük ilgi gördü

Türkiye 2. Futbol Ligi Beyaz Grupta mücadele eden Isparta 32 Spor için Kanal 32 ekranlarında düzenlenen bağış kampanyasına şehrin büyükleri ve sporseverleri canlı yayınla bağlanarak büyük destekte bulundular. Valilik izniyle yapılan bağış kampanyası yoğun ilgi gördü.

Abone Ol

Isparta 32 Spor Kulüp Başkanı Gültekin Özdemir, Gazeteciler İsmail Altunbaş, Levent Doğan ve Şakir Aksöz’ün katılımıyla düzenlenen canlı yayına Isparta Valisi Aydın Baruş, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, CHP Isparta Milletvekili Yalım Halıcı, Yalvaç Belediye Başkanı Mustafa Kodal, ITSO Başkanı Metin Çelik, Borsa Başkanı Hüdai Şahin, önceki dönem ITSO başkanı Mustafa Tutar,  iş insanları ve sporseverlerin de katılımıyla yaklaşık 2 milyon destekte bulundu. Saha içi reklam, kombine vb. desteklerini de açıklayan sporseverler pembe-yeşilli takıma başarılar diledi.

VALİ BARUŞ’DAN DESTEK ÇAĞRISI

Canlı yayına telefonla katılan Vali Aydın Baruş, Isparta32spor’un başarılı olmasından gurur duyduklarını belirterek ‘Geçen yıl olmadı ama bu yıl  hedefimiz playoff a girmek. Gültekin Başkan ve yönetim kurulu önemli transferler yaptı. Ispartalılar olarak hep birlikte el ele Isparta32spor’a destek vermeliyiz.  Isparta32spor bu şehrin önemli bir değeri. Hem ilimizin tanıtımında önemli bir rol oynuyor hemde ıspartamızda gençlerimize çocuklarımıza futbol sevgisinin gelişmesinde çok önemli fonksiyonu var. Hem valilik hem de İl Özel İdaresi olarak  gerekli desteği vermeye çalışıyoruz ısparta32spor un çalışmalarına destek verilmesi için bu kampanyayı da önemsiyoruz tüm Ispartalıları iş insanlarını özellikle durumu uygun olan iş insanlarını ısparta32spora yardımcı olmaya çağırıyorum’ dedi.

ISPARTA32SPOR’UN HER ZAMAN DESTEKÇİSİ OLDUK 

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de Ispartaspor’un her zaman yanında olduklarını belirterek, ‘Sadece Belediye olarak değil, belediyenin dışında bu takıma destek verecek Ispartamızda iş yapan vatandaşlarımızla beraberde bu güne kadar onlarla görüşerek destek vermeye çalıştım ve bundan sonrada bu desteğimiz devam edecek. Bende şahsım olarak 100 bin TL destek vermek istiyorum. Bu duyarlılığınızdan dolayı sizlere teşekkür etmek istiyorum. Bir çok vatandaşımız futbolu ve Ispartaspor’u çok seviyor ama belkide bu tür çalışmayla desteklerini de arttıracaklardır. Amacımız şampiyon olmak ama şampiyon olamazsak da en iyi yerde bitirmektir. Ispartasporumuzun yeri 2. Lig değil 1. Lig’dir veya Süperlig’tir. İnşallah zaman içerisinde alt yapımızı da güçlendirerek bunu başaracağımız inancındayım. Destek verecek vatandaşlarımıza da bu konudaki desteklerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

VEKİLLERDEN BÜYÜK DESTEK

Canlı yayına bağlanan MHP  Milletvekili Hasan Basri Sönmez ve CHP Milletvekili Yalım Halıcı da Isparta 32spor’un her zaman yanında  olduklarını  Mecliste de Ispartaspor’un başarılarından gururla bahsettiklerini ifade ederek, toplamda 230 bin TL bağışta bulundular.  Yalvaç Belediye Başkanı Mustafa Kodal da Isparta32spor’a 100 bin TL destek sağlayacağını kaydetti.

ITSO VE BORSA TAKIMI YALNIZ BIRAKMADI

Kampanyada   Isparta Ticaret Odası Başkanı Metin Çelik, 300 bin TL değerinde kombine bilet satın alarak takıma ITSO’nun desteğini açıklarken, Ticaret Borsası Başkanı Hüdai Şahin de rakam belirtmeden Borsa olarak gereken desteği vereceklerini kaydetti.

BAŞKAN GÜLTEKİN’DEN TEŞEKKÜR

Canlı yayına bağlanan ya da  whatsaptan mesaj gönderen çok sayıda iş insanı ve sporsever  de Isparta32spor için nakit, kombine, saha içi reklam desteği verdiklerini ifade ettiler. Isparta 32 Spor Kulüp Başkanı Gültekin Özdemir, kent büyüklerine, kurum ve kuruluşlara ve işadamlarına verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

KAMPANYAYA DESTEK OLMAK İÇİN

Hesap adı: ISPARTA 32 SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ

Akbank Isparta Şubesi

IBAN: TR76 0004 6001 0588 8000 3588 24