Sayısalda Isparta birincisi ve Türkiye 93. TED Isparta Koleji öğrencisi Necati Hakan Gökdemir oldu. Yine sayısalda Türkiye 435’incisi Hamza Cevikbaş ilk 500’de yer aldı. ilk 50 binde 46 derece yapan TED Isparta Koleji’nin Lise Müdürü Gülin Özkan bu başarının takım çalısmasıyla kazanıldığının altını çizdi. 

Isparta'da Düşen Uçak Yıllar Sonra Gündeme Geldi Isparta'da Düşen Uçak Yıllar Sonra Gündeme Geldi

9 sınıftan itibaren yapılan aylık deneme sınavları ünite sonlarında yapılan kazanım değerlendirme sınavları etütler ve 11 sınıftan itibaren uygulanan üdep üniversite destek eğitim programıyla öğrencileri sınava en iyi şekilde hazırladıklarını ifade etti. ÜDEP programını, ÜDEO koordinatörlüğü, ölçme değerlendirme, PDR birimi, danışman öğretmenler, Okul Yönetimi, Öğrenciler ve Velilerin oluşturduğu bir takımla yürüttüklerini söyledi.

12. sınıf öğrencilerinin PDR birimi ile yaptığı hedef görüşmeleri, her hafta sonu yapılan deneme sınav analizlerinin hedeflerle karşılaştırılması, öğrencilerin bu doğrultuda etütlere alınması, velilerin düzenli bilgilendirilmeleri ve Mayıs ayında yapılan YKS kampında uygulanan seri denemelerle öğrencilerin sınava en iyi şekilde hazırlanması sağlandı.

Kaynak: Haber Merkezi