Isparta

Başkan Başdeğirmen Basın Bayramını Kutladı

24 Temmuz 1908 tarihinde basında sansürün kaldırılması nedeniyle, her yıl 24 Temmuz günü "Gazeteciler ve Basın Bayramı" olarak kutlanmaktadır.

Abone Ol

Kamuoyunu bilgilendirme aşamasında her türlü olumsuzlukları göğüsleyerek görevlerini yapmaya çalışan toplumu aydınlatan, dünyadaki tüm olayları ve gelişmeleri bizlere aktarırken ülkemizin ve ilimizin gelişmesine, tanıtılmasına büyük katkılar sağlayan basın mensuplarımızın 24 Temmuz Basın Bayramını kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim.
Kamuoyunun tarafsız, doğru ve eksiksiz bilgilendirilmesi, vatandaşlarımızın haber alma hakkının korunması, demokrasimizin işlerliği açısından büyük önem taşımaktadır.
Basının demokratik hak ve özgürlükler çerçevesinde ifa ettiği bu hizmet her türlü takdiri hak etmektedir. 
Basınımızın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemizin ve şehrimizin gelişmelerinin belediyemizin çalışmalarının kamuoyuna aktarılması adına ne kadar duyarlı ve fedakâr olduğunu, Isparta’mızın daha iyi noktalara ulaşması hususunda yaptığı çalışmaları biliyor ve destekliyorum. 
Bu duygu ve düşüncelerle objektif bir anlayışla gazetecilik gibi meşakkatli bir mesleği fedakârca sürdüren değerli gazeteci arkadaşlarımızın Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyor, basın sektörüne emek veren, alın teri akıtan tüm çalışanlara görevlerinde başarılar diliyorum.