Isparta

Başkan Başdeğirmen köylere desteğini sürdürüyor

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Aksu ilçesine bağlı Eldere ve Terziler köylerinin aşevi binası için gerekli olan malzeme desteğinde bulundu. Eldere köyünde imam lojmanının tadilatı da Isparta Belediyesi tarafından yapıldı. Eldere ve Terziler köylerinin halkı, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür ettiler.

Abone Ol

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, köy, belde ve ilçelerde gelen talepleri geri çevirmiyor, imkanlar ölçüsünde destek vermeye devam ediyor. Bugüne kadar birçok talep yerine getirilirken Isparta merkezine yaklaşık 90 kilometre mesafede bulunan Aksu ilçesinin 90 nüfuslu Eldere köyünün istekleri de karşılandı. Eldere Köyü Muhtarı Zeki Tunçbilek, köyde düğün ve farklı etkinlikler için aşevi yapılması amacıyla Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’den malzeme desteği talebinde bulundu. Başkan Başdeğirmen’in talimatıyla köye aşevi yapım malzemesi gönderildi. Köydeki vatandaşların da desteğiyle aşevi yapımı tamamlandı. Ayrıca Isparta Belediyesi tarafından köydeki imam lojmanı da tadilattan geçirildi.

Eldere Köyü Muhtarı Zeki Tunçbilek, köyde yaşayanların yaş ortalamasının 65 yaş üzeri olduğunu belirterek, köyün ihtiyaçlarının giderilmesi için çalıştıklarını söyledi. İmam lojmanının tadilattan geçirilmesi için Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in destek verdiğini dile getiren Tunçbilek, “Başkanımızı ziyaret ettim, kendisinden aşevi için destek talebinde bulundum. Vatandaşlarımız karda, kışta dışarıda yemek yapıyorlardı. Başkanımızdan malzeme desteği talebimiz oldu. Başkanımız sağ olsun briket, çimento, saç konusunda destek verdi. Şu anda aşevimizi çalışır vaziyete geçirdik. Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen, ne zaman gitsek bizi kırmıyor, taleplerimizi yerine getiriyor, gerekli desteği veriyor. Kendisine teşekkür ederim, Allah razı olsun” dedi.

Aksu İlçesine bağlı Terziler köyünün talepleri de yerine getirildi. Terziler köyüne de aşevi yapımı için malzeme desteği talebinde bulunulmuştu. Başkan Başdeğirmen gerekli olan malzemeyi de bu köye gönderdi. Köy halkı tarafından kısa sürede aşevi yapımı gerçekleştirilecek.

Köy halkından Mehmet Demiralay, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in taleplerini karşıladığını belirterek, teşekkür etti. Demiralay, “Başkanımızdan Allah razı olsun. Başkanımız küçük, büyük köy demeden ellerinden geleni yapıyor. Muhtarımız başkanımızdan talepte bulunmuş kendisi de malzemeyi gönderdi. Muhtarımız sağlık sorunları nedeniyle şu anda hastanede yatıyor. Kendisinin de teşekkürlerini iletiyorum” görüşlerinde bulundu.

Terziler Köyü Muhtar Azası Rıza Gülfidan da “Başkanımız aşevi yapımı için malzemeyi gönderdi. Aşevimizin inşaatına başlayacağız. Başkanımıza teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.