Isparta Belediyesi olarak ihtiyaç olan her yerde olduklarının altını çizen Başkan Başdeğirmen, “Sadece günümüzü ya da yakın geleceğimizi atlatacak değil, 20,30,50 yıl bizlere hizmet edecek altyapılar oluşturuyoruz” dedi.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Çiçekpınar Beldesi ziyaretinde belde sakinleriyle sohbet etti. Belde sakinleri tarafından sıcak ve güler yüzleriyle karşılanan Başkan Başdeğirmen, Çiçekpınar Belediye Başkanı Metin Akbulut’u makamında ziyaret etti. Ziyarette Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Özler Erdoğan, Belediye Meclisi Üyeleri Abdullah Ergin ve İbrahim Kocabaş da yer aldı.

Çiçekpınar Belediye Başkanı Metin Akbulut, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in yaş, bilgi birikimi ve tecrübe olarak kendilerinin önderi ve ağabeyi olduğunu dile getirdi. Başkan Başdeğirmen’in icraatlarını her zaman takip ettiğini belirten Akbulut, “Kendi adıma Şükrü başkanımızı bir şans olarak addediyorum. Şükrü başkanımıza bir ağabeyimiz olarak bilmediğimiz konularda danışacağız, yapacağımız projelerde kendisinden bilgi alacağız. Isparta’mızın bir beldesi olarak, sevgi, saygı ve kardeşlik içerisinde bu hizmeti vatandaşımıza vereceğiz. Amaç ve gayemiz budur. İnşallah vatandaşlarımızı en güzel şekilde memnun ederiz” dedi.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 31 Mart yerel seçimlerinde Çiçekpınar Belediye Başkanı seçilen Metin Akbulut’a hayırlı olsun dileklerini iletti. Metin Akbulut’un bu dönem bugüne kadar yapılan hizmetlerin çok daha fazlasını yapacağı inancında olduğunu söyleyen Başkan Başdeğirmen, “Metin başkanımız çok hevesli, çok istekli ve konulara vakıf. Vatandaşımızın hangi konularda eksiklikleri var, hangi konularda daha mutlu olacak kendisi bunları düşünmüş, çalışmış. İl Özel İdaremiz ve Isparta Belediyemiz her yerde yapılması gereken hizmeti en üst seviyede yapmak için çalışma içerisinde. Kuleönü’nden Şarkikaraağaç’a kadar geldiğimiz yolda devletimizin ve İl Özel İdaremizin o kadar çok yatırımını gördük ki bunlar bizi mutlu ve memnun ediyor. Her yerin şantiye gibi dolu dolu çalışılması bizleri onurlandırıyor. Biz bu görevlere hizmet etmek için talip olduk. Vatandaşlarımız da bizlere daha çok hizmet getirmek için oy verdi. Amacımız bu süreçte hem söz verdiğimiz konuları yerine getirmek hem de söz vermediğimiz diğer konuları yapabilmek. Yaşayan bir bölgeyiz, sürekli ihtiyaç oluyor. Önümüzdeki uzun yılları karşılayacak projeler hazırlıyoruz. Sadece günümüzü ya da yakın geleceğimizi atlatacak değil, 20,30,50 yıl bizlere hizmet edecek altyapılar oluşturuyoruz. Bizler aldığımız görevi layıkıyla yapmak için elbirliği, güç birliğiyle hep beraber çalışmak zorundayız. Isparta Belediyesi olarak ihtiyaç olan her yerde oluyoruz” görüşlerinde bulundu.

Ziyaret hediye takdimiyle sona erdi.

Şarkikaraağaç'ta 19 Eylül Gaziler Günü Coşkuyla Kutlandı Şarkikaraağaç'ta 19 Eylül Gaziler Günü Coşkuyla Kutlandı

Kaynak: Haber Merkezi