Isparta

Başkan Özer Duyurdu 300 Kişilik Yurt İmkanı sağladık

Isparta'nın Yalvaç, Sütçüler, Eğirdir ve Atabey ilçelerinde bulunan KYK yurtlarının depreme dayanıklılığı ile ilgili yapılan incelemeler sonucunda, bu yurtlarda yeni öğrenci kayıt işlemlerinin durdurulduğu bildirilmişti.

Abone Ol

Yaşanan bu sorunun ardından Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer, ilçedeki öğrenci konaklama sorunu ile ilgili bir açıklama yaptı.

Başkan Özer, "Son günlerde kamuoyunun gündeminde olan ilçemizdeki KYK yurtlarının öğrenci kayıt işlemleriyle ilgili gelişmeler üzerine, Eğirdir Belediyesi olarak tüm imkanlarımızı seferber ettik," dedi. Özer, Belediyeye ait turistik tesislerin revize edilerek öğrencilere 300 kişilik yeni bir yurt imkanı sağladıklarını duyurdu.

"Bu süreçte, geleceğimizin mimarları olan sevgili öğrencilerimize en iyi hizmeti sunabilmek için belediyemize ait olan tesisleri yeniden düzenledik. 300 kişilik bu yurt imkanının öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum," şeklinde konuşan Özer, Eğirdir Belediyesi olarak öğrenci konaklama sorununu çözmeye yönelik adımlar atmaya devam edeceklerini belirtti