Yeni Isparta Valisi Abdullah Erin Kimdir? Yeni Isparta Valisi Abdullah Erin Kimdir?

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi Başkanı Ali Savcı, bir mesaj yayımladı.

Savcı mesajında; “19 Eylül, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün şahsında Türk kahramanlığının taçlandığı bir gündür. Gaza ruhu, vatanla birlikte alınan kutsal bir emanet olarak, asırlardır bu topraklarda solmayan bir bayrak gibi dalgalanıyor. Bu topraklarda atılan her adım, verilen her nefes, Gazilerimizin ve Şehitlerimizin yüce fedakârlıklarıyla mümkün olmuştur.

Aziz milletimizin, Anadolu topraklarında asırlardır süren mücadelesinin sırrı, “Ölürsem şehit, kalırsam gazi” anlayışında gizlidir. Bu topraklar, şehit kanlarıyla sulanmış, gazilerin alın teriyle ve fedakârlıklarıyla yoğrulmuştur. Yüce dinimizden aldığımız ilhamla, milletimizin cesareti birleşmiş; gaza ruhu, bu vatanın bağrında ölümsüzleşmiştir.

Bu anlamlı günde, 103. yılını kutladığımız Gaziler Günü vesilesiyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş kahraman gazilerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyorum. Hayatta olan gazilerimize ve onların kıymetli ailelerine sonsuz minnetlerimi sunuyorum.

Unutmayalım ki, biz bu topraklarda yaşadıkça, onların fedakârlıkları hiç unutulmayacak, gazilik ve şehitlik onuru bu milletin sinesinde daima yaşayacaktır” diyerek Gaziler Günü’nün Türk milletinin kahramanlık destanını ve vatan sevgisini bir kez daha hatırlattığını vurgulayarak, tüm gazilere şükranlarını iletti.

Kaynak: Haber Merkezi