Isparta

Bayram Bereketi Isparta'da Bazı Esnaflara Yaradı

Isparta'da esnaf bayram hazırlıklarını tamamladı ancak bazı esnaflar beklenen yoğunluğun tam olarak yaşanmadığını ifade etti.

Abone Ol

Kurban Bayramı'na günler kala, kuruyemişçilerde yaşanan yoğunluk esnafı memnun ediyor. Isparta'da kuruyemiş ve çerez satışı yapan esnaflar, bayramın yaklaşmasıyla işlerinde artan hareketliliğin kendilerini mutlu ettiğini belirtiyor. Bayramda evlerinde misafir ağırlayacak vatandaşların ikram için kuruyemişçilere geldiğini söyleyen esnaflardan biri, "Bayramın yaklaşması ile beraber kuruyemiş satışlarında artış oldu. Vatandaşlar kuruyemişlere yoğun ilgi gösteriyor. Aileleri ve yakınlarıyla birlikte keyifli bir bayram geçirmek için kuruyemiş alıyorlar. Kuruyemiş satışlarımızdan memnunuz" dedi.

Diğer bir esnaf ise işlerin durgun olduğunu belirterek, "Kuruyemiş satışları genelde Ramazan Bayramı'nda çok fazla yoğunluk oluşur. Kurban Bayramı'nda ise vatandaşlar bütçelerini kurbanlıklara ayırmaya çalıştığı için bu bayramda son günlerde yoğunluk artmaya başlıyor. Şu an kuruyemişlere olan talep yavaş yavaş artacaktır" ifadelerini kullandı.