Isparta

Belediye Şehidin Evinin Yolunu Düzeltti

Sütçüler ilçesinin ilk terörle mücadele şehidi Jandarma Komando er Recep Kesiktaş'ın ailesinin oturduğu evin önündeki çamur yol belediye tarafından düzeltildi

Abone Ol

Belediye Başkanı İsmail Yurdabak, ilçenin ilk terörle mücadele şehidi olan kahraman komando er Recep Kesiktaş'ın ailesinin bayırda bulunan evlerine çıkan yolun toprak olması nedeniyle kışın çamur, yazın ise tozdan dolayı kullanışsız hale geldiğini ifade etti. Yurdabak, "Yolun durumu nedeniyle buraya asfalt dökme şansımız hiç yoktu. Fen İşleri Müdürlüğümüze talimat vererek bu yolun daha kullanışlı hale getirilmesini söyledim. En uygunu beton bir yol yamaktı ve ana yoldan eve kadar olan bölüme beton bir yol yaptık. Bu vatan için canını feda etmiş olan tüm şehitlerimize minnet borcumuz var. Onların geride bıraktıkları emanetlere sahip çıkarak hiç değilse biraz olsun minnet borcumuzun bir kısmını ödemiş olmayı ümit ediyorum" dedi.

Şehit Jandarma Komando er Recep Kesiktaş, 12 Eylül 1980 öncesi tırmanan terör olayları sırasında İstanbul’da jandarma komando er olarak görev yaparken, 9 Kasım 1979 tarihinde Sütlüce semtinde açılan ateş sonucu şehit düşmüştü.

Haber Merkezi