Isparta

Belediyenin Araç Filosu Büyümeye Devam Ediyor

Yenişarbademli Belediyesinin araç filosu büyüyor. Mevcut iş makinasına ek olarak Hidromek Alpha A-8 marka kazıcı yükleyici kepçe ilçeye kazandırıldı.

Abone Ol

Yenişarbademli Belediye Başkanı Mehmet Özata, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında; “Vatandaşlarımıza ve güzel ilçemize daha iyi hizmet verebilmek adına, mevcut iş makinamıza ek olarak Hidromek Alpha A-8 marka kazıcı yükleyici kepçeyi ilçemize kazandırarak araç filomuzu genişletmeye devam ediyoruz.

İlçemizin gelişiminde ve vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda daha verimli ve daha hızlı hizmet vermek adına belediyemize kazandırmış olduğumuz kazıcı yükleyici kepçemiz ilçemize hayırlı uğurlu olsun.

Bu süreçte bizlere desteklerini esirgemeyen; Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, Ak Parti Isparta İl Başkanımız Sayın Furkan Cem Er’e, Milletvekillerimiz Sayın Mehmet Uğur Gökgöz ve Sayın Osman Zabun’a ve İl Genel Meclis Başkanımız Sayın Mehmet Ali Ertuğrul’a şahsım ve ilçem adına teşekkürlerimi sunuyorum.

Yeni kepçemizin ilçemize hayırlı olmasını diliyor, tüm vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunma gayretinde olduğumuzu bir kez daha vurgulamak istiyorum. Hayırlı uğurlu olsun!” dedi.