Isparta

Besiktaşlılar Derneğinden Isparta elması tanıtımı

Isparta 1903 Beşiktaşlilar Derneği Başkanı Ziya Gür, dernek yöneticileri Uğur Baysan, Şakir Aksöz ve Osman Balaban Beşiktaş yöneticileri, çalışanları ve futbolculara Isparta elması hediye etti.

Abone Ol

Isparta 1903 Beşiktaşlilar Derneği Başkanı Ziya Gür, dernek yöneticileri Uğur Baysan, Şakir Aksöz ve Osman Balaban Beşiktaş yöneticileri, çalışanları ve futbolculara Isparta elması hediye etti. İş insanı Said Bayındır Mustafa Arıcan'ın desteği ile yaklaşık 1 ton elma Beşiktaş'ta hediye olarak verildi.

Nevzat Demir tesislerinde futbolculara dağıtılan elmadan sonra Beşiktaş kulübünde yönetici ve çalışanlara da hediye edildi..

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat; Isparta elmasının harika olduğunu belirterek"Dernek Başkanımıza ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Gerçekten efsane bir elması var Isparta'nın. Herkesi Isparta elması yemeye davet ediyorum" dedi.

Isparta 1903 Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ziya Gür'de Isparta elmasın tanıtımı için çalıştıklarını belirterek"Besiktas başkanımıza ve tüm arkadaşlarımıza Isparta elması ile ilgili düşünceleri için teşekkür ediyorum. Ayrıca bize elma desteğinde bulunan ve emek veren arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum" dedi.