Japon takımının formasını Dünya Kupası'nda giymeye devam eden Takuma Asano için Bochum kulübünün istediği bonservis bedeli belirlendi. Alman kulübü 28 yaşındaki oyuncu için 4 milyon euro istiyor. Kartal, 2 milyon euroluk karşı teklifte bulundu ve görüşmelere başladı. Rachid Ghezzal şubat ayında ayak bileğinden sakatlanarak sahalara dönerken, Beşiktaş yönetimi teknik direktör Şenol Güneş'in kararıyla sağ kanadı güçlendirme kararı aldı. Bunun için çalışırken, Japonya milli takımını Dünya Kupası'nda temsil eden Takuma Asano, menajeri  tarafından siyah beyazla tanıştırıldı. 28 yaşındaki oyuncu için Alman Bochum ile forma giyen Blackhawks, başarılı kanat oyuncusunun devler arasındaki yolculuğuna devam etmesiyle yüzünü tecrübeli kulübe çevirdi.

Anadolu Efesli oyuncular sağlık kontrolünden geçti Anadolu Efesli oyuncular sağlık kontrolünden geçti

Alman ekibinin Japon futbolcu için yaptığı teklifin 4 milyon euro olduğunu belirtelim. Beşiktaş yöneticileri, rakamın bir pazarlık olduğunu düşündü ve Asano için sert bir anlaşma başlattığı bildirildi. Black Hawks'ın 1.73 oyuncu için belirlediği maksimum miktarın 2 milyon euro olduğu aktarılıyor. İki tarafın müzakerelere devam edeceği ancak Beşiktaş'ın Asano ile maçın sonunda  masaya oturacağı anlaşıldı. Arsenal, Stuttgart, Hannover ve Partizan gibi kulüplerde forma giyen Takuma Asano, kariyerinin ilk yıllarında hem Japon hem de İngiliz ligi takımlarının ilgisini çekmişti.

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, eski öğrencisi Caner Erkin'i aradı.

Beşiktaş'ta değişen gündem. Mutsuz arka hat Şen Güneş, Canel Elgin'i sorguladıktan sonra etkinliğini artırdı, Kara Gümrük, bu sezon 12 maça çıkan ve 6 asist gönderen 34 yaşındaki tecrübeli oyuncuyu karşılıklı olarak bitirdi. .Mesleğe Manisa Spor'da başlayan; daha sonra CSKA Moskova, Galatasaray, Fenerbahçe, Inter Milan ve Beşiktaş'ta forma giydi; 63 kez A-Takım forması giyen eski erkek arkadaşı Karagümrük sorun çıkarmadı. Beşiktaş devre arasında kadroya 1 veya 2 takviye eklemeyi planlıyor. Bunun için siyah beyazlı 14 yabancı belli isimlerle vedalaşmak zorunda kaldı. Welinton Souza ve Francisco Montero, Arthur Masuaku'yu West Ham'da kiralık olarak bırakmayı düşünen Kartal adayları arasında yer alıyor. Teknik Direktör Şenol Güneş,  iki stoper için kararını verdi.

Editör: Haber Merkezi