Kadınlar ve Erkekler İçin Yeni Emeklilik Koşulları Belirlendi Kadınlar ve Erkekler İçin Yeni Emeklilik Koşulları Belirlendi

Ziyarete, Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK, Başkan Adayı Mustafa Özer, AK Parti Milletvekili Osman ZABUN, İlçe Başkanı Süleyman Tezcan, meclis üyeleri, birim müdürleri ve partililer de katıldı.

Bakan Yardımcısı TUZCUOĞLU, ziyaret kapsamında Eğirdir Belediyesi'nin çalışmalarını yakından inceledi ve yerel yönetim yetkilileriyle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu. Ziyarette, Eğirdir'de gerçekleştirilen ve planlanan çevre ve şehircilik projeleri üzerine detaylı bir değerlendirme yapıldı.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK, Bakan Yardımcısı TUZCUOĞLU'na Eğirdir'in çevre ve şehircilik alanında gerçekleştirdiği projeler hakkında bilgi verdi. Başkan GÖK, Eğirdir'in sürdürülebilir kalkınma ve çevresel koruma konusundaki çalışmalarının önemine vurgu yaparak, bakan yardımcısına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Bakan Yardımcısı Refik TUZCUOĞLU ise Eğirdir Belediyesi'nin çalışmalarını takdirle karşıladığını belirtti. Şehrin çevresel değerlerini koruma ve sürdürülebilir bir şehircilik anlayışıyla hareket etme konusundaki çabalarını övdü. Ayrıca, Eğirdir Belediyesi'nin iklim değişikliği ve çevre koruma konularındaki projelerine destek olacaklarını ifade etti.

Ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

Haber Merkezi

Tuzcuoğlu (3)Tuzcuoğlu (4)Tuzcuoğlu (5)Tuzcuoğlu (1)