CHP'nin Olağanüstü Kurultayı başladı. Genel Başkan Özgür Özel'in yeniden aday olduğu kurultayda Isparta delegeleri de hazır bulunuyor.

İl Merkezinde 6 Noktada Asayiş Ve Trafik Uygulaması İl Merkezinde 6 Noktada Asayiş Ve Trafik Uygulaması

CHP 21. Olağanüstü Kurultay'ı Ankara'da delegelerin katımıyla gerçekleştiriliyor. Genel Başkan Özgür Özel'in yeniden aday olduğu kurultayda Isparta Kurultay Delegelerinin tamamı Özel'i destekliyor.

CHP Isparta Milletvekili Yalım Halıcı, yayımladığı kurultay mesajında; “İrade Milletindir” şiarıyla gerçekleştirdiğimiz 21. Olağanüstü Kurultayımız öncesinde Parti Sözcümüz Deniz Yücel, Gençlik ve Kadın Kolları Genel Başkanlarımız, Parti Meclisi Üyelerimiz ve Milletvekillerimiz ile birlikte Cumhuriyetimizin kurucusu, ilk Genel Başkanımız, değişmez önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ikinci Genel Başkanımız İsmet İnönü’yü Anıtkabir’de ziyaret ettik.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE “İRADE MİLLETİNDİR” DİYORUZ!

21. Olağanüstü Kurultayımızda Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel’in önderliğinde, yol arkadaşlarımızla birlikte adalet, hak ve demokrasi mücadelemizi sürdürüyoruz" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi