Isparta

Çocukların internet alışkanlığı eğitimle çözülüyor

Çocuklara internet oyunları hakkında bilgiler veren ve çok sevilen internet ünlüsü Sertaç Abi, anne babalara uyarılarda bulundu.

Abone Ol

Ispartalı çocuklarında internet oyunlarında takip ettiği internet ünlüsü Sertaç Abi, çocuklara faydalı bilgiler vermeye devam ediyor. Sertaç Abi, anne ve babalara YouTube, oyunlar ve sosyal medyanın çocuklar üzerindeki zararları konusunda uyarılarda bulundu. İnternetin yasakla değil eğitimle çözüleceğini söyleyen Seratç Abi, sosyal medya hesabından ailelere eğitim ile ilgili bilgi sahibi olmalarını istedi.

İşte o paylaşım: 

''Anne ve Babaların okumasını istiyorum.

YouTube, oyunlar ve sosyal medyanın çocuklar üzerindeki zararları artık haddi aşmış durumda. Sapkınlık, ateizm, ahlaksızlık her türlü pislik buralardan çocuklarımıza işleniyor. Çocuklarımız ise buradan çıkmıyor ve çıkartamıyoruz. O halde eğitmek ve bilinçlendirmek zorundayız. Bunun için senelerdir çocuklara ders veriyorum. Bu işi yasakla kısıtlamayla çözemedik ama eğitimle çözebiliyoruz.

Çocuklarınızı bu eğitime istiyorum. Onlara bu sanal dünyayı nasıl kullanacağını ve korunacağını öğretmek zorundayız. Kontenjanın yarısı doldu zaten. Diğer yarısında da hızlı davranan yerini alır. 8-12 yaş arası alıyoruz, dört ay boyunca haftada bir gün online eğitim yapıyoruz. Ders içerikleri görselde mevcut. Herkes rahatlıkla katılabilir. Yeter ki gelsin çocuklar.https://wa.me/905306151065''