Kahramanlar Sahada, Kalbimiz Onlarla Kahramanlar Sahada, Kalbimiz Onlarla

Açılış töreni bugün saat 14.00'te başladı ve etkinlik müzik dinletisi ile renkli bir başlangıç yaptı. Törene Isparta Valisi Aydın Baruş, Eğirdir Kaymakamı Ömer Çimşit, Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Ahmet Aşık, Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer, Sarıidris Belediye Başkanı Osman Özdemir, Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Milletvekili Hasan Bari Sönmez, İl Milli Eğitim Müdürü Recai Ocak, Emniyet Müdürü Özcan Alıcı, Jandarma Komutanı Binbaşı Fatih Türkmen ve diğer il ve ilçe protokolü, siyasiler, iş adamları ile çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşan İşkadını Ayşegül Şengör Yürekli, merhum babası Nafiz Yürekli’yi andı. Yürekli, “Babamı 30 yıl önce kaybettik, ama onun bize kazandırdığı değerler hep canlı. Bu açılış, babamızı anmak için önemli bir fırsat. Babamı rahmetle minnetle anıyorum ve Eğirdir sevgisini bize aşılayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer de, bu tür yatırımların ve bağışların ilçeye büyük katkı sağladığını belirterek, “Değerli iş insanlarımızın bu tarz değerlere olan katkıları, ilçemize güç ve kuvvet katacaktır. Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Yürekli ailesine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Eğirdir Kaymakamı Ömer Çimşit, İl Milli Eğitim Müdürü Recai Ocak, MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez ve son olarak Isparta Valisi Aydın Baruş’un konuşmalarının ardından, İş Kadını Ayşegül Şengör Yürekli ve merhum Nafiz Yürekli’nin eşi Dilek Yürekli’ye günün anısına plaket takdim edildi.

Törenin ardından, Vali Aydın Baruş ve protokol üyeleri, 5 yıldızlı otel konforunda dizayn edilen uygulama otelinin odalarını gezdi. Otelin yenileme ve donatım giderleri için 30 milyon TL harcama yapıldığı belirtilirken, otelin, hem eğitim kalitesini hem de konforu artıracağı vurgulandı

Kaynak: Haber Merkezi