Isparta

Eğirdir'de 8. Briç Festivali Coşkuyla Gerçekleşti

Isparta’nın Eğirdir ilçesinde bu yıl 8.si düzenlenen Briç Festivali, Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen briç severlerin katılımıyla gerçekleşti. Festival, Eğirdir Kervansaray Düğün ve Toplantı Salonunda düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

Abone Ol

Festivalin ilk gününde "Eğirdir Belediyesi Sakin Şehir Kupası", ikinci gününde ise "Eğirdir Kaymakamlığı Swiss Takım Turnuvası" müsabakaları yapıldı. Eğirdir Kervansaray Düğün ve Toplantı Salonunda gerçekleşen ödül törenine Eğirdir Kaymakamı Ömer Çimşit, Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer ve Eğirdir Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hakan Çelebioğlu da katıldı.

Dereceye giren briç severlere kupa ve madalyalarını takdim eden Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer, konuşmasında şunları söyledi: "Sayın Kaymakamım, değerli katılımcılarımız, sekizincisini düzenlediğimiz Eğirdir Briç Turnuvası’na hoş geldiniz, şeref verdiniz. Siz değerli katılımcıları şirin ilçemizde görmek bizim için büyük bir onurdur. Eğirdir, sakin şehirlerimizden biridir ve bu gururumuzu siz kıymetli katılımcılarımızla paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. İlçemizin tanıtımına katkı sağlıyorsunuz, hepinize teşekkür ediyor ve hoş geldiniz diyorum."

Eğirdir Kaymakamı Ömer Çimşit ise konuşmasında, "Öncelikle Belediye Başkanımıza yürekten teşekkür ediyorum. Böyle bir turnuvaya ev sahipliği yaptığı ve güzel konuşmaları için ayrıca teşekkür ediyorum. Eğirdir ilçemiz, sessizliği ve sakinliğiyle kıymetli bir yer. Bu tür turnuvalar ve festivaller ilçemizin tanıtımı için büyük önem taşıyor. Katılımcılara teşekkür ediyor, her zaman sizleri ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı belirtmek istiyorum. Nice festivallerde bir arada olmayı diliyorum." dedi.

Törenin sonunda Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer ve Eğirdir Kaymakamı Ömer Çimşit'e, organizasyona katkılarından dolayı Güray Serim ve Şener Sayı tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.