Isparta

El Sanatları kursiyerleri belgelerini aldı

Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan El Sanatları Kursunu başarıyla tamamlayan 16 kursiyer belgelerini alarak el emeği ürünlerini sergiledi.

Abone Ol

Kasım ayında başlayan kursta usta öğretici Şefika Gökmen nezaretinde ahşap boyama, iğne oyası, kabak lamba yapımı, tokat baskı ve tekstil eğitimi alan kursiyerlerin kurs süresince işledikleri el emeği göz nuru ürünler Aliköy Küçük Hacılar Yaşam Merkezi’nde açılan sergide halkın beğenisine sunuldu.

Sergi açılışına Isparta Valisi Aydın Baruş’un eşi Nagehan Baruş katıldı. Açılış kurdelesini alkışlar arasında kesen Baruş, sergiyi gezdi ve kursiyerleri başarılarından ötürü tek tek kutladı. Başarı belgelerini de takdim eden Baruş bir süre kursiyerler ile sohbet ettikten sonra sergiden ayrıldı.

Halk Eğitim Merkezi usta öğreticisi Şefika Gökmen açıklamasında kursta 16 kursiyerin el sanatları konusunda eğitim aldığını belirterek; ‘Kursumuz Kasım ayında başlamıştı. 5 Temmuz tarihinde sona erecek olan kursumuzda üretilen eserleri sergilemek amacıyla bugün bir tören gerçekleştirdik. Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan Sayın Valimizin değerli eşleri Nagehan Baruş hanımefendiye en kalbi duygularımla şahsım ve öğrencilerim adına teşekkür ediyorum’ ifadelerine yer verdi.