Taşınma, seyahat, ev ve ofis değişikliği gibi nedenlerden dolayı eşyalarınızı belirli süreliğine muhafaza etmekte zorlanabilirsiniz. Eşyalarınızı yenilemek, eski eşyaları belirli süre bir alanda saklamak için eşya depolama hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Ev eşyası depolama, güvenli saklama alanlarında uygun koşullarda her eşyanın muhafaza edilmesidir. İstediğiniz takdirde eşyalarınızın depolara taşınması, nakliye edilmesini de içeren hizmetler kapsamında sizlere büyük kolaylık sağlar.

Depolama şirketleri arasında güvenli ve kaliteli işçilikle çözüm sunan bir firma arayışında iseniz, DEPOLA ailesi ile iletişim kurabilir, kaliteli hizmet alabilirsiniz. İstanbul eşya depolama hizmetleri sunan DEPOLA ekibi, İstanbul’un tüm ilçelerinde hem nakliye hem de depolama hizmeti sunmaktadır.

Ev Eşyası Depolarken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Ev eşyası depolama hizmetlerinde eşyalarınızın zarar görmeden taşınması ve depolara yerleştirilmesi oldukça önem arz eder. Ev eşyalarınızı depolarken güvenli bir şekilde muhafaza edilmesi için şunlara dikkat edilmesi gerekir:

·        Eşyaların depolanırken sağlam ve kaliteli şekilde paketlenmesi gerekir. Balonlu naylonlar, sağlam poşetler, kırılmaya karşı koruyan kutular, paketleme kağıtları ve yapıştırıcı bantlar gibi birçok malzemeden destek alınarak tüm eşyalar paketlenmelidir.

·        Ev veya ofisinizdeki mobilyaları depolarken demonte edilmeye uygunsa parçaları ayrılarak depoda saklanmalıdır. Kumaş kısımları nemden, rutubetten korunmalı ve uygun bir battaniye ya da örtü ile daha iyi korunmalıdır.

·        Ambalaj ve paketlerin üzerine etiketler yapıştırarak hangi eşyanın nerede olduğunu daha kolay ayırt edebilir ve bu etiketlere göre kolaylıkla muhafaza edebilirsiniz.

·        Depolamada belki de en önemli olan noktalardan biri de hava koşullarına uygun depolarda saklamaktır. Eşyalar nemden, aşırı soğuk ya da sıcaktan etkilenebilir. Elektronik cihazlardan, ahşap eşyalara kadar tüm eşyalar iklim koşullarına uygun tasarlanan kontrollü depolarda saklanmalıdır.

·        Depoya yerleştirilen eşyaların kırılabilir ve hassas nitelikte olanlarını en üste, daha ağır ve kırılmaya müsait olmayan büyük eşyaları da alt kısımlara yerleştirerek depo alanları maksimum verimlilikte kullanılabilir.

·        Ofis ve ev depolama hizmetlerinde olası bir hırsızlık, kaza, doğal afet, hasar ya da kırık gibi durumlarda yasal güvence çok ama çok önemlidir. Bu olumsuz durumları müşterilerin lehine sonuçlandırmak ve güvenli bir hizmet sunmak adına sigortalı depolama hizmeti verilmelidir.

·        Depolama alanlarında 7/24 kesintisiz izleme yapan kameralar, sensörler ve alarm sistemleri sayesinde eşyalarınız koruma altındadır. Üst düzey güvenlik önlemleri alınması hem içinizi rahatlatacak hem de tam anlamıyla korunaklı bir ortam oluşturacaktır.

Depolamada Lider Nakliyat ve Depolama Şirketi

Yaşam alanınızda zaman zaman eski eşyaları yenileri ile değiştirmek isteyebilirsiniz. Evinizin ya da ofisinizin başka bir yere taşınmasını da isteyebilirsiniz. Tüm bu süreçlerde zaman zaman nakliye hizmetine ihtiyaç duyduğunuz gibi bir depolama alanı da kiralamanız gerekebilir.

Kurumsal depolama şirketleri arasında hem nakliye hem depolama hizmeti sunduğumuz DEPOLA firmamız, sektörde lider konumdadır. Kişiye ve işletmelere özel ayrılan depo odalarımızda kaliteli eşya depolama hizmeti sunmaktayız. İstanbul’un tüm ilçeleri olmak üzere Anadolu ve Avrupa Yakası’nda depolama alanlarımız sizlerin kullanımına her zaman açıktır.

Dilediğiniz süre boyunca depolarımızdaki odalardan kiralayabilir ve eşyalarınızı muhafaza edebilirsiniz. Tek odalı depolama veya daha fazla odalı alanlarımıza uygun fiyatlandırmalarla ulaşabilirsiniz.

Odalı Sistem Depolama Süreçleri

Kiralık odalı sistem depolama, standart depolara kıyasla kişisel bir alan oluşturur ve güvenli bir kullanım sunar. Oda sistemlerinden oluşan depolama alanları, kişiselleştirilmiş saklama alanlarına sahip olup depolanacak eşyaların özelliklerine göre farklı şekillerde dizayn edilir.

Odalı depolama süreçlerinde kişiye ya da işletmeye özel ayrılan depo alanı seçimi yapılmaktadır. Depo odaları küçük, büyük ya da orta şeklinde tasarlanır. Bu genişliklere göre bir fabrika eşyaları da kolaylıkla depoda tutulabilir, bir ev eşyası da rahatlıkla uzun süre muhafaza edilebilir.

Pratik Eşya Depolama Hizmetleri

Kiralık eşya depolama hizmetleri doğru ekip ile birlikte oldukça pratik hale gelir. Eşya depolama süreçlerinde;

·        Depolanacak eşyalar uygun şekilde paketlenir ve etiketlenerek raflara, dolaplara, odaya yerleştirilir.

·        Çoklu odalı depolama hizmetlerinde ev, ofis ya da fabrika eşyaları nakliye araçlarımız ile depolarımıza getirilir. Nakliye sürecinden sonra güvenlikli alanlara depolanır. Depo odasına yerleştirilen eşyalar düzenli ve sistemli şekilde konumlandırılır.

BDDK'dan müjde: Kredi kartı borçları yapılandırılacak BDDK'dan müjde: Kredi kartı borçları yapılandırılacak

·        İklim koşullarına karşı avantajlı ve 24 saat güvenlik sistemlerinin çalıştığı depo alanlarımızda eşyalarınız muhafaza edilir.

·        Olası bir kaza, hasar ya da hırsızlığa karşı sizlere ekstra güvence sağlayan sigortalama hizmetlerimiz verilir. Sigortalanan eşyalarınız depolarımızda kaldığı süre boyunca maddi açıdan yasal dayanak altındadır.

·        Size özel anahtarlı ve numaralı oluşturulan depo odalarımızdaki tüm eşyalarınıza kolaylıkla erişebilirsiniz. İstediğiniz eşyanızı odalarımızdan alabilir, istediğiniz zaman yeni eşyalar getirip depomuzda güvenle saklayabilirsiniz.

Sigorta Süreçleri Depolamadaki Avantajları Nelerdir?

Kişisel ya da ticari eşyaların depolanması için oluşturulan DEPOLA depolarımızda sizlere sigortalı hizmet vermekteyiz. Yüksek güvenlik aldığımız depo alanlarımızda oluşabilecek herhangi bir kayıp, çalıntı, kaza, su baskını, yangın, deprem ya da diğer doğal afetlerin yaşanması durumunda sigorta hizmetimiz hemen devreye girmektedir.

Depo alanlarımızda oluşabilecek olası hasarlara karşı sigorta süreçleri siz müşterilerimizi maddi kayıplardan korumaktadır. Eşyaların hasar görmesi durumunda sigorta şirketi tarafından bu zarar karşılanır veya tazminat olarak ödeme yapılabilir.

Eşyaların yanlış yerleştirilmesi nedeniyle oluşabilecek kırık, dökükler, uzun süreli depolama nedeniyle eşyalardaki aşınma ve bozulmalar, aşırı sıcak ya da soğuktan etkilenen eşyaların zararının karşılanması gibi geniş kapsamlı sunulan sigorta hizmeti ile eşyalarınızın güvenliği teminat altına alınır. En iyi depolama şirketleri arasında olan DEPOLA, sigortalı hizmet vererek sizlerin kendinizi güvende hissetmeniz için gayret eder. Detaylı bilgileri https://www.depola.com.tr adresimizden alabilirsiniz.

Editör: Kadir FIRAT