Isparta

Furkan Ve Betül Balaman Çifti Mutluluğa Evet Dedi

Isparta eski Belediye Başkanı merhum Hasan Balaman ile Sütçüler eski Belediye Başkanı merhum Mustafa Üstün'ün evlatları Furkan ve Betül, bugün düzenlenen görkemli bir törenle dünya evine girdi.

Abone Ol

Düğüne Isparta Valisi Aydın Baruş, Isparta milletvekilleri Osman Zabun ve Mehmet Uğur Gökgöz, eski Millî Savunma Bakanı Nurettin Canikli, MHP Isparta İl Başkanı Ahmet Önder Topçu ve belediye başkanlarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Çiftin nikah Şahitleri  Isparta Valisi Aydın Baruş, Isparta milletvekilleri Osman Zabun, Mehmet Uğur Gökgöz, Eski Millî Savunma Bakanı  Nurettin Canikli,  MHP Isparta İl Başkanı Ahmet Önder Topçu Albayrak Holding Yöneticisi Bayram Albayrak İbrahim Karaca, Ayşe Altuntaş, Adem Altıntaş oldu. 

Törende, genç çiftin nikahını Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen kıydı. Başdeğirmen, nikahtan önce genç çiftin annelerini sahneye davet ederek duygusal bir konuşma yaptı. Başdeğirmen ifadelerinde; "Ben sizlere teşekkür etmek istiyorum. Böyle güzel evlatlar yetiştirip buralara getiriyorsunuz.Sizler bu çocukları yetiştirip bugünlere getirdiniz. Çok teşekkür ederim. Değerli misafirler en büyük alkışı anneler hakediyor. " dedi. Genç çifte seslenen Başdeğirmen yeni evli çifte tavsiyelerde bulundu. Başdeğirmen; " Evliliğin sonuna kadar devam etmesi için, Yapmanız gereken şeyler var, birbirinize karşı saygılı olmak, birbirinize karşı fedakar olmak, ve sadakatli olmaktır. Biraz önce imza attığınız kalemin sizler için değerli olduğunu düşünüyorum. Bunun için kalemi gelin hanıma takdim ediyorum" dedi. 

Eski Bakan Nurettin Canikli genç çifti tebrik ederek şu ifadeleri kullandı; "Bugün bu iki evladımızın mutluluğunu görmek onların mutlu günlerini paylaşmak, ve şahit olmak üzere, buradayız. Bu iki kardeşimiz bizlere çok özel emanetlerdir. Mustafa Üstün ve Hasan Balaman kardeşlerimizin emanetleridir. Dava arkadaşlarımız beraber yol yürüdüğümüz, unutmadığımız unutamayacağımız, çok güzel hizmetlerde bulunmuş iki dava arkadaşlarımızın emanetleridir. Bu vesile ile Rabbimden bir kez daha rahmet diliyorum. Öncelikle gençlerimizi tebrik ediyorum. İki cihan sadedi diliyorum. Aileleri tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı. ve Aile cüzdanını gelin hanıma takdim etti. 

Törenin ardından TRT Müzik Ses Sanatçısı Uğur Önder ve ekibi sahneye çıktı.