Anadolu Efesli oyuncular sağlık kontrolünden geçti Anadolu Efesli oyuncular sağlık kontrolünden geçti

Valerien Ismael'in 50 dakika aralıksız yaptığı antrenmandan dolayı ciddi fiziksel sorunlar yaşadığı belirlendi. Bu nedenle Şenol Güneş ve yardımcılarının  Antalya kampındaki antrenmanlara ağırlık vereceği konuşuluyor. Beşiktaş, hazırlıklarının ilk etabını İstanbul'da tamamladıktan sonra Antalya'da 16 Aralık'a kadar devam edecek kampta beden eğitimine de ağırlık verecek. Bu planın arkasında takımın fiziki durumunun yeterince iyi olmadığına inanan teknik direktör Şenol Güneş ve yardımcıları var.

Valerien Ismaël döneminde siyah beyazlı takımlar, genellikle 50 dakika süren yoğun  antrenmanlar yaptı. Yoğun olmasına rağmen, 50 dakikalık iş günü takımın uzun vadeli kondisyonunu olumsuz etkiledi. Neticede maçın ilk yarısını yöneten Beşiktaş, ikinci yarıda fiziki sorunlar yaşadı ve  puan kayıpları yaşadı. Yardımcılarıyla birlikte uzun süredir takımı analiz eden Senör Güneş, bu nedenle göreve geldikten sonra fiziki hazırlıklara başladı ve Antalya antrenman kampında beden antrenmanlarına ağırlık verecek. Dünya Kupası'nın ardından Çin Süper Ligi'ne geri dönme hedefiyle yola çıkan siyah beyazlı teknik direktör, Antalya'daki fiziki sorunları ortadan kaldırmak için var gücüyle çalışacak.

Kartal, Belek'te 12 gün sürecek kampta ağırlıklı olarak ikili antrenman yapacak. Siyah beyazlılar maç günleri dışında sürekli olarak pillerini şarj ediyor. Taktik çalışma fiziksel hazırlık ile el ele gidecek. Şenol Güneş ve yardımcıları, tüm antrenman kampını analiz ederek takımın eksiklerine odaklanacak. Siyah beyazlı takım , 12 günlük ikinci  hazırlık  için dün Belek'e giderek kampa girdi. Dünya Kupası'nda kendi milli takımlarını temsil eden Atiba Hutchinson ve Kevin Nkudu'nun özel izin alarak Perşembe günü Antalya'ya geleceği bildirildi. Akşam saatlerinde Kartal, Belek'teki ilk çalışmasını tamamladı. Siyah beyazlı futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından vücut antrenmanlarına ağırlık veriyor. Antrenman yaklaşık 1 saat 30 sürer ve bir taktik planla sona erer. Dünya Kupası ve Türkiye 1. Ligue 1 futbolu 6 Aralık Salı günü devam ediyor. Bugünkü maç hangi kanalda yayınlanacak? Brezilya, Katar'da düzenlenen 2022  Dünya Kupası Son 16 Turu'nda Güney Kore ile karşı karşıya geliyor.

Editör: Haber Merkezi