Çocukların bilişsel, duyusal, psikomotor, sosyal ve kültürel gelişimlerinin en önemli kaynaklarından olan geleneksel çocuk oyunlarımızı okullarımızın eğitim ortamında canlandırma etkinlikleri yapıldı.

Öğrencilerde teknoloji bağımlılığı sonucu oluşan oyun oynama bozukluğunu ortadan kaldırmak, farkındalık oluşturmak, geleneksel kültürümüzü sahiplenmek ve geleceğimizin mimarı olan çocuklarımızın milli değerlerimizi tanımaları ve gelecek kuşaklara aktarmaları amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce koordine edilen "Geleneksel Oyuncak Müzesi" sergisi Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda açıldı.

Öğrenciler eskiden oynanan el yapımı oyuncakları müzede sergileyerek arkadaşlarının tanımasını ve geleneksel çocuk oyunlarından örnekler oynayarak geleneksel oyunların tanıtımını sağladılar.

Isparta o listede üçüncü sıraya yerleşti Isparta o listede üçüncü sıraya yerleşti

İrfan Kaynak Ortaokulundaki programda ise Teknoloji ve Tasarım öğretmeni Ceylan Okyay tarafından hazırlanan sene sonu sergisi ve Türkçe öğretmenlerinin hazırladığı 32 Şair 32 Şiir etkinlikleri kapsamında şiir dinletisi gerçekleştirildi.

Editör: Özge Çelik