Ağıralioğlu’nun Isparta Teşkilatını Hüseyin Börekçi Kuracak İddiası Ağıralioğlu’nun Isparta Teşkilatını Hüseyin Börekçi Kuracak İddiası

Isparta'da bulunan Eğirdir Gölü'nün Barla mevkisinde gölün karşı tarafına geçmek isteyen dört kişi, motorlu kayıklarıyla kıyıdan yaklaşık 700 metre açıldıklarında çamura saplandı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi ve göldeki tehlikeli çekilmeyi bir kez daha gözler önüne serdi.

Gazeteci Abdullah Sinan ve İl Genel Meclis Üyesi Abdurrahman Sinap, Eğirdir'in Barla mevkisinden Hoyran tarafına motorlu kayıkla geçmeye çalışırken yaşadıkları bu zorlukla karşılaştı. Ancak gölün çekilmesi nedeniyle tekneleri kıyıdan uzaklaştıktan kısa bir süre sonra çamura saplandı.

Olayı cep telefonuyla kaydeden Abdullah Sinan, yaşanan duruma dikkat çekerek, "Buraya kadar ot temizliği yaparak gelebildik, ama burada tekne çamura saplandı. Eğirdir Gölü'nün nereden nereye geldiğini gösteren ibretlik bir görüntü" ifadelerini kullandı.

Bu çarpıcı görüntüler, Eğirdir Gölü'nün her geçen gün daha büyük bir yok olma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu ortaya koyuyor. Kaydedilen görüntülerin, göl boğazının en derin noktasında çekilmiş olması da durumun ciddiyetini bir kez daha gösteriyor.

Kaynak: Haber Merkezi