Gülbirlik Genel Müdürü İbrahim Işıdan beraberinde Rosense Yönetim Kurulu Başkanı Şerife Gökdoğan ile birlikte Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezini ziyaret etti.

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’ın yanı sıra IGC Başkan Yardımcısı Hakan Yaman ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Çevikbaş ve Gülbirlik Basın Danışmanı Gazeteci Nasuh Özkan’ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Gülbirlik Genel Müdürü İbrahim Işıdan, “Öncelikle yeni yerinizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Ayrıca geçtiğimiz günlerde kutlanan 24 Temmuz Basın Bayramınızı da tebrik ediyorum. Biz Gülbirlik olarak Isparta Basınının desteğini her zaman yanımızda hissettik ve hissetmeye devam edeceğiz. Ürettiğimiz ürünlerin ulusal ve uluslar arası düzeyde tanıtımına her zaman katkı sağlayan başta Cemiyet Başkanımız Mustafa Baş ve değerli medya çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

YURT DIŞI ÜRÜN

PAZARLAMA

ÇALIŞMALARIMIZ

DEVAM EDİYOR

Ziyarette çalışmalara ilişkin kısa bilgiler de veren Gülbirlik Genel Müdürü İbrahim Işıdan geçtiğimiz ay Avrupa ülkelerine yaptıkları ziyaretin son derece yararlı geçtiğini, yağ ve ürün pazarlama çalışmalarının aralıksız devam ettiğini kaydetti. Amaçlarının gül üreticisine en iyi gülçiçeği bedelini vermek olduğunu kaydeden Işıdan, gülçiçeği fiyatının da geçen yıllarda olduğu gibi zamanı geldiğinde açıklanacağını belirtti.

BAŞKAN BAŞ’A GÜL SETİ

Bu arada ziyarette Gülbirlik yönetimi tarafından Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’a  gül ürünlerinden oluşan bir set hediye edildi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş’da, Gülbirlik ve Rosense’nin çalışmalarını yakından takip ve takdir ettiklerini belirterek, Şubat ayında göreve getirilen Genel Müdür İbrahim Işıdan’a yeni görevinde başarılır diledi. Ziyaret daha sonra karşılıklı sohbet ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. 

Faiz Kararı Sonrası Altında Son Durum Faiz Kararı Sonrası Altında Son Durum

Kaynak: Haber Merkezi