Manevi, İlkeli, Liyakatli Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası (Mil-Diyanet Sen) Isparta İl Başkanı Mustafa Güner, gündeme özel basın açıklaması yaptı. Güner yaptığı açıklamada, ''Terör örgütü İsrail’in başındaki Natenyahu denen katilin ABD meclisinde alkışlanmasından sonra TBMM’nin aldığı kararı sonuna kadar destekliyor, bu arada Terör örgütü İsrail’in sözde dış işleri bakanı Israel Katz’ın sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ı tehdit etmesini ise asla kabul etmiyoruz. 

Faiz İndirim Kararı Altın Fiyatlarını Yükseltti Faiz İndirim Kararı Altın Fiyatlarını Yükseltti

TÜRKİYE PARMAK SALLANACAK ÜLKE DEĞİLDİR

Türkiye, parmak sallanacak 3. Dünya ülkesi değildir, başka ülkelere benzemez. İşte bunun için Gazi Meclisimiz Gazze’deki dayanılmaz bu zulme artık bir "DUR" demeli, parmak sallayanlara ve Cumhurbaşkanımızı, sonunun Saddam Hüseyin’in sonu gibi olmakla tehdit edenlere bunun bedelini ödetmelidir. Had bildirmek isteyenlere dersini vererek dünyanın utanç içinde seyrettiği katliama son vermelidir.

İHA, SİHA ve TÜM MİLLİ SİLAHLARLA GÜCÜMÜZÜ GÖSTERMELİYİZ 

Yaklaşık 300 gündür devam eden soykırımın, kınamayla sona ermeyeceğini bilmeyenimiz yoktur ve bizler Mil-Diyanet Sen olarak başından beri bunu ifade ettik. İsrail laftan değil, güçten anlar. Bu yüzden TBMM acilen sınır ötesi harekat ve Gazze'ye asker gönderme kararını almalı, İHA, SİHA ve tüm milli silahlarımızla İsrail’e anladığı dilden konuşmalıyız.'' ifadelerini kullandı.                    
    

Muhabir: Nadir Öngören