Çalışma Haberleri

çalışma haberleri ve güncel çalışma gelişmeleri, çalışma ile ilgili tüm video, çalışma fotoğrafları ve çalışma haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Keçiborlu Belediyesi, bu hafta ilçe genelinde çeşitli çalışmalar yürüttü ve bu çalışmaları sosyal medya hesapları üzerinden kamuoyuyla paylaştı.

Isparta

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sağlık hizmetleri alırken vatandaşları ilave ücretler konusunda dikkatli olmaya çağırdı.

Isparta

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sahte sigorta uygulamalarına karşı başlatılan geniş çaplı denetimlerin sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı.

Isparta

Senirkent Belediye Başkanı Hüseyin Baykal, ilçede devam eden yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Isparta

Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer, Fen İşleri Müdürlüğü personelleri tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Isparta

Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer, Fen İşleri ve İklim Değişikliği Müdürlüklerinin çalışmalarını yakından takip ediyor.

Isparta

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilan edilen "2024 Emekliler Yılı" kapsamında yürütülen çalışmalar...

Isparta

Isparta merkez, Aksu, Eğirdir, Gönen, Keçiborlu, Senirkent ve Yalvaç ilçelerine bağlı 36 birimde, yaklaşık 100.342 parselde kapsamlı bir çalışma başlatıldı.

Isparta

Isparta Belediyesi, şehirdeki cadde, sokak ve meydanları yenilemek için çalışmalara başladı. Kaldırımlar renkli begonit taşlarla süsleniyor.

Isparta

Türk-İş, Hak-İş ve DİSK, emekçilerin ve çalışma hayatının temel sorunlarına çözüm önerileri sunmak üzere bir araya geldi.

Isparta

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan yönetmelikle kısa çalışma ödeneği yönetmeliğinde düzenleme yapıldı.

Isparta

Prof. Dr. Faruk Andaç, Ispartalı bir hukuk profesörü hemşerimiz 84 Yaşında. Allah daha da uzun ömür versin inşallah!