Keçiborlu Haberleri

keçiborlu haberleri ve güncel keçiborlu gelişmeleri, keçiborlu ile ilgili tüm video, keçiborlu fotoğrafları ve keçiborlu haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları ile birçok il ve ilçe Vali Yardımcısı ile kaymakamın görev yerleri değiştirildi.

Isparta

Keçiborlu ilçesinde görevli öğretmenlere yönelik olarak, Madde Bağımlılığıyla Mücadele kapsamında eğitim verildi.

Isparta

Keçiborlu Kaymakamı Tahsin Aksu, en yaşlı gazilerimizi unutmadı. Kaymakam Aksu, gazilerimizin Kurban Bayramını ve Babalar Gününü kutladı.

Isparta

Keçiborlu pazar yerinde emniyet ekipleri ilçe halkını telefon dolandırıcılığına karşı broşür dağıtarak uyardı.

Isparta

Yalvaç, Senirkent ve Keçiborlu ilçelerinde toplam 3 adet jeotermal kaynak sahası için üçer yıllık arama ruhsatı verilecek.

Isparta

Isparta’nın sanayi alanındaki gelişimine ivme kazandırmak amacıyla, Keçiborlu Gül Organize Sanayi Bölgesi'nin kurulumu için önemli adımlar atılmaya devam ediyor.

Isparta

Isparta’nın Keçiborlu ilçesine bağlı Yukarı Mahallesi’nde muhtarlık seçimleri yeniden yapılacak. Seçmenler, yarın sandık başına giderek oy kullanacak.

Isparta

Keçiborlu Belediyespor, play-out maçında Sütçüler Spor'u 72. dakikada Süleyman Zıngal'ın attığı golle 1-0 mağlup ederek 3. kez Bal Ligi'ne gitmeye...

Isparta

Isparta’nın Keçiborlu İlçesi’ne bağlı Yukarı Mahallesi’nde muhtarın mazbatası iptal edildi. Seçmenler yeniden sandık başına giderek muhtarlık için oy kullanacak.

Isparta

Tarihçi Yazar Bekir Manav, Isparta'nın Keçiborlu ilçesinin adının nereden geldiğini ve ilginç hikayesini anlattı.

Isparta

Isparta'nın Keçiborlu ilçesinde bu hafta önemli çalışmalar devam ediyor.

Isparta

Keçiborlu İlçesine Bağlı Ardıçlı Köyünde Hayvan Sağlığı Teknisyeni Metehan Yılmaz Uzman Eller Projesi kapsamında aldığı destekle hayvan s ayısını ikiye...