Üniversite Haberleri

üniversite haberleri ve güncel üniversite gelişmeleri, üniversite ile ilgili tüm video, üniversite fotoğrafları ve üniversite haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ), Times Higher Education 2025 Sıralamalarında edindiği yükselişle eğitim kalitesini bir kez daha tescillemiş oldu.

Isparta

23 Eylül - 31 Ekim tarihleri arasında Isparta Meydan AVM'de alışveriş yapın, puan biriktirin ve Isparta Belediyesi Kent Express'e bedava...

Isparta

Emekli ve yaşlı vatandaşların sosyal ve entelektüel gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçlayan Emekli Bilgeler Üniversitesi, Isparta etabının ardından şimdi de Eğirdir’de...

Isparta

Gelendost Belediye Başkanı Mustafa Özmen, üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından, ilçedeki öğrencilere destek sağlamak amacıyla önemli bir çalışma başlattı.

Isparta

Üniversitelere kayıtlar 19 Ağustos’ta başlıyor ve 23 Ağustos’ta sona erecek. Bazı üniversitelerin harç ücretleri belli oldu.

Isparta

Yalvaç Belediyesi, ilçede maddi durumu yetersiz öğrencilerin üniversite sınavlarına hazırlanabilmesi için dershane açacak.

Isparta

ÖSYM'den yapılan açıklamaya göre 2024-YKS tercih işlemleri 4 Ağustos 2024 tarihi saat 23.59’a kadar uzatıldı.

Isparta

Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Genel Sekreteri Dr. Denizhan Ulusan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Isparta

AÖF Şube Müdürü Ahmet Günkaya, Anadolu Üniversitesinin sınavsız İkinci Üniversite kayıtlarının devam ettiğini duyurdu.

Isparta

Uzun yıllardır, öğrencilere sunduğu mutluluk ve huzur ile Anadolu'nun ekonomik şehirleri arasında öne çıkan Isparta, bu yıl da iki üniversitesi...

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi, Türkiye’nin en yaşanabilir şehirlerinden biri olan Isparta’da, dünya standartlarında tıp eğitimi sunan önemli merkezlere ev sahipliği yapıyor.

Isparta

Doğa Koleji Rehberlik Birimi; 25 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek tercih döneminde öğrencilere ve ebeveynlere tavsiyelerde bulundu.

importScripts('https://cdn2.bildirt.com/BildirtSDK-sw.js');