Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner, Halk Otobüsleri Birliği Genel Başkanı ve Türkiye Şoförler Federasyonu yönetim kurulu üyesi Ercan Soydaş ile birlikte, Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan ile Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can makamında ziyaret etti.

Daşdöner ziyaretle ilgili açıklamalarında; Ankara ziyaretlerimiz kapsamında Halk Otobüsleri Birliği Genel Başkanı ve Türkiye Şoförler Federasyonu YK üyesi Ercan Soydaş ile birlikte Ticaret Bakan Yardımcımız sayın Mahmut Gürcan’ı ziyaret ederek Devletimiz tarafından “0” km ticari araç alımında sağlanan kredi desteğinin yeni araçlardaki yüksek maliyet nedeni ile “0-5” arası olarak değiştirilmesini ve esnafımızın araç değişiminde zorlandığı için ağır ticari araç değişimindeki kredi miktarının arttırılması taleplerimizi ilettik. Sayın Bakan Yardımcımıza ilgisi ve alakası için şoför esnafımız adına teşekkür ederim.

Isparta'da Kaza Motosiklet Sürücüsü Yaralandı Isparta'da Kaza Motosiklet Sürücüsü Yaralandı

Ayrıca, Adalet Bakan Yardımcımız sayın Ramazan Can’ı ziyaret ederek tahditli plaka sahibi Halk otobüsü, ticari taksi ve servisçi esnafının beklediği mülkiyet kanunu ile ilgili Adalet Bakanlığı kısmındaki onay sürecini değerlendirdik. Sayın Bakan Yardımcımıza konuyu yakın takibi, ilgisi ve alakası için şoför esnafımız adına teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi