Isparta

Hayırseverlerin Katkılarıyla Okul Yeniden Yaptırılıyor

Yalvaç İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu'nun depreme dayanıksız olduğu için yıkılan binası, hayırsever iş insanı Mustafa Büyükkutlu tarafından yeniden yaptırılıyor

Abone Ol

Uzun süredir yapım ihale sürecinde talip firma çıkmaması nedeniyle beklemede kalan okulun inşaatının yeni öğretim yılına yetişeceği açıklandı.

Modern ve Donanımlı Yeni Okul Binası

Toplam 4000 metrekare kapalı alana sahip olacak olan yeni okul binasında, İmam Hatip ortaokul ve lise kısımları için 16 derslik, laboratuvarlar, sosyal etkinlik sınıfları, kütüphane ve mescit bulunacak. Lise bölümü, fen ve sosyal bilimler proje okulu olarak hizmet verecek şekilde tasarlandı.

Hayırsever İş İnsanının Katkılarıyla

Hayırsever iş insanı Mustafa Büyükkutlu'nun destekleriyle yapımına başlanan yeni okul binasının inşaatı hızla devam ediyor. Alınan bilgiye göre, inşaatın yeni öğretim yılı başlamadan önce tamamlanması bekleniyor.

Depreme Dayanıklı Yeni Yapı

Depreme dayanıksız olduğu için yıkılan eski binanın yerine yapılan yeni okul binası, modern ve dayanıklı yapısıyla öğrencilerin güvenli bir eğitim ortamında öğrenim görmelerini sağlayacak.

Yeni Eğitim Yılında Hizmete Girecek

Yalvaç İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu'nun yeni binası, modern eğitim olanakları ve donanımlarıyla yeni eğitim öğretim yılında hizmete girecek. Öğrenciler, yeni ve güvenli bir ortamda eğitimlerine devam edecek olmanın heyecanını yaşıyor