layda M.Y. isimli şahıs, husumetlisi V.K.’yi bıçaklayarak ağır yaraladı, kavgayı ayırmaya çalışan B.T.'yi de kalçasından bıçakladı.

Kavga Nasıl Başladı?

Edinilen bilgilere göre, Yeşilova ilçesinde meydana gelen olayda M.Y. isimli şahıs, evinin önünde babası R.Y. ile kardeşi H.A.Y.’nin, husumetlileri V.K. ve babası R.K. ile tartıştığını gördü. M.Y., eline bıçak alıp aşağıya inerek kavgaya dahil oldu. Kavgada, M.Y. husumetlisi V.K.’yi dört farklı yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Aynı zamanda, kavgayı ayırmak isteyen ve bölgeden geçen B.T.’yi de kalçasından bıçakladı.

Park Halindeki Araçta Yangın Çıktı Park Halindeki Araçta Yangın Çıktı

Olay Yerine Polis ve Sağlık Ekipleri Sevk Edildi

Olayın ihbar edilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri hızlı bir şekilde olay yerine geldi. Kavgada ağır yaralanan V.K. ile hafif yaralanan B.T., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Burdur Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

M.Y. Tutuklandı

Olayla ilgili olarak gözaltına alınan M.Y. hakkında kasten öldürmeye teşebbüs, kasten yaralama, tehdit ve hakaret suçlarından soruşturma başlatıldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen M.Y., tutuklanarak ceza infaz kurumuna teslim edildi.

V.K.'nin Durumu

Bıçaklı kavgada ağır yaralanan ve hayati tehlikesi bulunan V.K., Burdur Devlet Hastanesi’nden Isparta SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. V.K.'nin tedavisi burada devam ediyor

Kaynak: Haber Merkezi