Isparta Genç İşinsanları Derneği üyesi İlhan Çoban’ın ülkemizin farklı illerinden ve diğer ülkelerden gelen lisans ve yüksek lisans eğitimi almakta olan ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerinin barınma ihtiyaçlarını bedelsiz olarak karşılamak üzere vakfettiği talebe yurdu eğitim öğretim yılının başlamasıyla öğrencileri yine ağırlamaya başladı.

Isparta Genç İşinsanları Derneği Başkanı Süleyman Çağrı Çiftçi ve üyeleri yurdu ziyaret ederek öğrencilerle tanışmak ve "Çalışma Hayatına Geçişleri Adına Gençleri İstihdam" fikriyle biraraya geldi.

Bakan Yardımcısı Gümen Eğirdir’de Ziyaretlerde Bulundu Bakan Yardımcısı Gümen Eğirdir’de Ziyaretlerde Bulundu

Başkan Çiftçi çoğunluğunun makine, inşaat, bilgisayar vb. mühendislikler ile tıp, hukuk gibi alanlarda tahsil gören yurt misafiri öğrencilerin birer cevher olduğunu ve mutlaka istihdam edilmesi gerektiğini belirterek “Güzide üyemiz İlhan Çoban'ın ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerinin barınma ihtiyaçlarını bedelsiz olarak karşılamak üzere vakfettiği talebe yurdunda yemek yiyip genç kardeşlerimizle sohbet ettik. İlhan kardeşimiz çok önemli bir işe imza atıyor. Buradaki öğrenciler çok önemli bölümlerde tahsil gören öğrenciler, hepsi işlenmeye hazır cevher gibi. Bizde dernek olarak aldığımız karar üzere alanlarında istihdam edebileceğimiz kardeşlerimiz ve ilgili üyelerimizle birlikte gençlerimizin çalışma hayatına geçişine imkan sağlayacağız, gençlere istihdam yaratacağız.“ dedi.

Kaynak: Haber Merkezi