Aynı yolu yürümeye devam ediyorlar…

Yakıt Tasarrufunda Önemli 5 Kural Yakıt Tasarrufunda Önemli 5 Kural

Unutulan geleneği yaşatmaya devam ediyor 1987 Isparta İmam Hatip Mezunları.

Son yıllarda özellikle sosyal medyanın da desteğiyle yaygınlaşan bireysel yaşamın öne çıkarıldığı, vefanın, dostluğun, arkadaşlığın sıradanlaştığı bir yaşam modeli gençler arasında oldukça popüler hale geldiği maalesef bir gerçek.

İşte buna ‘dur’ diyen bir oluşum 1987 Isparta İmam Hatip Liseli mezunları. Her yıl gerçekleştirdikleri buluşmayı bu sene de Gölcük mesireliğinde yaptılar.

Herkesin tatil programını ayarladığı buluşmaya bu yıl da yaklaşık 50 kişi katıldı. Isparta İmam Hatip Lisesinde 1980 yılında başlayan dostluk ve arkadaşlık her ortamda kendini gösterirken, zor zamanlarda beraber olmanın getirdiği güzelliği de yaşayarak herkese gösteriyorlar.

40 yıl önce yaşanan bir olayın hatıralarda saklı tutulup buluşmada paylaşılması ayrı bir güzellik katıyor. Kimi zaman duygulu anların yaşanmasına da vesile olan kederli ve sevinç veren hatıralar arasında kaybolup gittiler.

Bazı şeylerin bittiğini ama geçmişin hakikatinin hatıralardan oluştuğunu ve bunların da sonsuza dek kalıcı olduğunu bir kez daha yaşadılar.

Aslında hayatın ne kadar sıradan ve basit olduğunu, içine hatıra katıldığında anlam kazandığını her yıl tekrar ediyorlar.

Buluşma bir sonraki yıl tekrar bir araya gelmek temennileriyle sona erdi.

Muhabir: Nadir Öngören