Isparta

İnternet üzerinden araç almak isterken dolandırıldı.

Isparta’da M.Ş. isimli şahıs, internet üzerinden görüp beğendiği aracı satın almak isterken dolandırıldı. Şüpheli şahıs, Ordu İl Emniyet Müdürlüğü ile yapılan koordineli çalışmalar sonrası yakalandı.

Abone Ol

Isparta Emniyet Müdürlüğünden konu ile ilgili yapılan açıklamada; “Isparta Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği tarafından alınan müracaatta müşteki M.Ş. isimli şahsın bir internet sitesi üzerinden gördüğü aracı almak için şüpheli şahıs ile telefon ile görüşüp anlaştığı ve şüphelinin hesabına 490.000 TL para gönderdiği ancak noter işlemleri esnasında aracı almak için telefonla görüştüğü şüpheli şahıs ile gerçek araç sahibinin arasında herhangi bir bağlantı olmadığını anlaması üzerine dolandırıldığını söyleyerek şikayetçi olmuştur.

Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde, paranın gönderildiği hesap sahibinin Ordu ilinde ikamet ettiği tespit edilmiş ve bahse konu şüpheli N.Y. isimli şahıs 08.08.2024 günü Ordu İl Emniyet Müdürlüğü ile yapılan koordineli çalışmalar sonrası YAKALANMIŞTIR. Şüpheli şahıs gerekli işlemler yapılmak üzere Adli Makamlara sevk edilmiştir.

Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak, suç işlenmesini önlemek ve suçluların yakalanmasını sağlamak için ekiplerimiz çalışmalarına devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla sunulur” denildi.