Isparta 32 Spor’un taraftar grubu 32 Gençlik’ten açıklama geldi. Isparta 32 Spor Başkanı Gültekin Özdemir ve yönetimine destek açıklamasında bulunan 32 Gençlik Taraftar Grubu şu paylaşımı yaptı, “Bazı Algıcılar kendi çaplarında ALGI çalışmalarına başlamış şimdiden,
Şöyle bir söz söyleyelim,
Şehir Takımıyız, 2.Ligdeyiz Sıralamaya bakmaksızın neredeyse borcumuz yok, bu şekilde kulüp YOK ve bunu başaran bir Başkan sn. Gültekin Özdemir ve Yönetim kurulu var, bunu baz alarak sonuçlardan kimse hoşnut değil hem fikiriz fakat bu saatten sonra fazla söz söylemeye gerek yok kimseyi kırmaya gerek yok , ateşten gömlek giydiler, tutmadı olmadı yapacak birşey yok.
Kendi çaplarında algı yapan kişiler, kendi eksenleri etrafında, yalan dünyalarında dönmeye devam etsinler.
Değerli taraftarımız Sizlerde bu tarz gönderilere aldanıp emek vermiş insanlara kırıcı, üzücü yorumlar yapmayın lütfen, umarız önümüzdeki sezon daha iyi kaynak ve bütçelerle ŞAMPİYONLUK hedefleri olan bir ISPARTASPOR izleriz.