Isparta

Isparta 32 Spor, Trabzon’da İlk Maçına Çıkıyor

TFF 2. Lig’de 2024-2025 futbol sezonu bugün start alıyor. Isparta 32 Spor, sezonun açılış maçında deplasmanda 1461 Trabzonspor ile karşılaşacak.

Abone Ol

Karşılaşma, bugün saat 16.00’da Trabzon Ortahisar Yavuz Selim Stadyumu’nda oynanacak.

Isparta 32 Spor, Kırmızı Grup’ta mücadele edecek. Yeni Teknik Direktör Fuat Buruk yönetimindeki takım, sezonun ilk maçında galibiyet hedefliyor.

Sezon Başlangıcında Dualar ve Kurban Kesimi

Sezonun başlaması münasebetiyle, Isparta 32 Spor Kulübü yönetimi geçtiğimiz Perşembe günü Isparta Atatürk Stadyumu’nda düzenlenen bir törenle sezonu dualarla karşıladı. 1461 Trabzonspor’un antrenmanının ardından düzenlenen kurban kesimi etkinliğinde, yeni sezonun kazasız ve başarılı geçmesi temennisiyle dualar edildi.

32 Gençlik Taraftar Grubu Takımı Destekledi

Isparta 32 Spor’un Trabzon’a yolculuğunda, kulübün kurulduğu günden bu yana destekçisi olan 32 Gençlik Taraftar Grubu da takımı yalnız bırakmadı. Yeşil-Pembeli taraftarlar, Atatürk Stadyumu’na gelerek takımlarını Trabzon’a uğurladılar.

Maçın Hakemi Yakup Özhan

1 Eylül Pazar günü saat 16.00’da Trabzon Ortahisar Yavuz Selim Stadyumu’nda oynanacak olan 1461 Trabzonspor – Isparta 32 Spor karşılaşmasını İstanbul Bölgesi Hakemi Yakup Özhan yönetecek. Maçın yardımcı hakemleri Göktuğ Hazal Erel ve Batuhan Bıyıklı olurken, 4. hakem olarak Melih Aldemir görev alacak.