Isparta

Isparta 32 Spor’da yüzler gülüyor

Takımın başında çıktığı ilk karşılaşmadan  galip ayrılan Isparta 32 Spor’un Yeni Teknik Direktörü Koray Palaz daha çok koşan ve daha çok mücadele eden bir takım oluşturmak hedefinde olduğunu söyledi.

Abone Ol

TFF 2. Lig Beyaz Grupta 6 hafta sonra İnegölspor maçıyla galibiyet hasretine son veren Isparta 32 Spor da yüzler gülüyor. Takımın başında çıktığı ilk karşılaşmadan galibiyetle ayrılan Teknik Direktörü Koray Palaz maçı değerlendirdi. 

Öncelikle bu maçta kendilerini yalnız bırakmaya taraftara  teşekkür eden Palaz, “ Sezon başına baktığımızda galip gelemeyen bir takım vardı.  Tüm hafta boyunca oyuncuları mental olarak bu maça hazırladık. Sakatlık anlamında fiziksel engelleri de toparlamaya çalıştık. Sonra oyun mantığını oturttuk. Taktiksel olarak nasıl bir oyun  içerisinde olacağımızı oturttuk. Tabiki oyuncularımızın nasıl bir reaksiyon göstereceği önemliydi. Çok da memnun kaldım. İyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Rakibi iyi analiz edip doğru işler yapmaya çalıştık. Bunun karşılığını da aldık. Taktiksel olarak baktığımızda ilk yarım saat oyunu domine eden bir takım istedim.   Çünkü kendi evimizde oynuyoruz. Burada rakibin bize taktiksel olarak üstünlük kurmasını istemedim.  Oyuncularım da buna karşılık verdi. İlk yarım saat temposu yüksek bir oyun oynadık. Takım uyumu iyiydi.  Pozisyonlar bulduk. Çalışmalarımızın karşılığını aldık. Devre arası oyuncularıma oyun disiplininden kopmamaları gerektiğini anlattım. 2-0’ın garanti skor olmadığını söyledim.  Taktiksel disiplinden uzaklaşmayarak ikinci yarıya başladık. İkinci yarının ilk 10-15 dakikasında savunma anlayışıyla oynamaya çalıştık. Bizim için iyi bir başlangıç oldu. Bulduğumuz pozisyonları değerlendirebilseydik daha faklı skorla bitebilirdi. Ama uzun bir aradan sonra kazanmak çok önemliydi.

DAHA ÇOK YOLUMUZ VAR

Bugün de antrenmanımızı yaptık. Oyuncularda bu anlamda mutlu. Takıma huzur gelmiş durumda. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Yönetimimiz de geldiğim günden bu yana sıcak kanlı, dostane şekilde yaklaşım sergiliyor. Daha çok çalışmamız gerekiyor. Önemli olan çok fazla puan toplayıp bulunduğumuz bölgeden uzaklaşmak ve takımı hak ettiği yere getirmek için mücadeleye devam edeceğiz. Daha çok savaşan, mücadele eden bir oyun şablonu sunan bir takım yaratmak istiyoruz. Daha çok yolumuz var” dedi.