Isparta Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı Mezbahada vatandaşlara kurban kesim hizmeti veriliyor. Vatandaşlar belediyenin mezbahasında İslami şartlara uygun, hijyenik koşullarda kurbanlarını kestirdi. Bayram namazından sonra mezbahaya gelen vatandaşlar kendilerine daha önce verilen sıraya göre kurbanlıklarını kestirdi. Sıra bekleyen vatandaşlar için ise Isparta Belediyesi tarafından bahçede bekleme alanları oluşturuldu. Vatandaşlar kendileri için oluşturulan bölümlü çadırlarda rahat bir şekilde sıralarını bekledi. Burada vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı Mezbahada kurbanlarını kestiren ve kesim için sıra bekleyen vatandaşlar, aldıkları hizmetten memnun olduklarını ifade ettiler. Çadırlı bekleme alanının çok iyi olduğunu belirten vatandaşlar, “Kurbanımızı kestirmeye geldik, çok güzel hizmet veriliyor. Çadır uygulaması çok iyi olmuş. İkramlar var, her şey mükemmel. Belediye başkanımızdan Allah razı olsun, çok teşekkür ederiz” dedi.

Harabe Binalarla İlgili Çalışmalara Devam Ediyor Harabe Binalarla İlgili Çalışmalara Devam Ediyor

Antalya’dan geldiği ifade eden bir vatandaş da verilen kurban kesim hizmetinden memnun olduğunu söyleyerek, “Belediye başkanımızı takdir ediyorum. Yaz aylarında Antalya’dan gelerek Mehmet Tönge’de misafir olarak kalıyoruz. Belediye başkanının hizmetlerini Antalya’da da olsam takip ediyor ve beğeniyorum” görüşlerinde bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi