Isparta Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından, ilimizde piyasaya sahte para sürmeye çalışan kişilere yönelik yapılan operasyon neticesinde, 1 şüpheli şahıs gözaltına alınarak çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

Isparta Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “İlimizde kaçakçılık ve diğer illegal faaliyetlerin önlenmesine yönelik çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Bu kapsamda ilimizde uzun süredir takip edilen piyasaya sahte para sürmeye çalışan kişilere yönelik yapılan çalışmalar neticesinde;

20/08/2024 günü yapılan üst aramasında:

- 100’er TL lik toplamda 370 adet (37.000 Türk Lirası) sahte para ele geçirilmiştir.

Ele geçen suç unsuru sahte paralara el konularak, konu ile ilgili A.K isimli 1 şüpheli şahıs gözaltına alınarak mevcutlu olarak çıkarıldığı Adli Makamlarca Tutuklanmıştır. 

Vatandaşlarımızın Huzur ve Güven ortamında yaşamalarını sağlamak, halkımızı suç ve suçludan korumak amacıyla Isparta İl Emniyet Müdürlüğü olarak alanda, uygulama noktalarında, okul çevrelerinde zaman mefhumu gözetmeksizin çalışmaktayız.

Değerli vatandaşlarımızın 112 Acil Çağrı Merkezi Hattına ve 0 505 318 32 44 numaralı Whatsapp ve BİP tabanlı iletişim kanalımıza gösterdikleri ilgi ve alakaya teşekkür ediyoruz, iletilen her türlü talep ve bilginin bizler için değerli olduğunun ve titizlikle takip edileceğinin bilinmesi hususunu Ispartalı hemşerilerimizim bilgisine sunuyoruz. Kamuoyuna saygıyla sunulur” denildi.    

Ispartalı Vatandaşlardan Örnek Bir Davranış Ispartalı Vatandaşlardan Örnek Bir Davranış

Kaynak: Haber Merkezi