Biber Gazına Fahiş Zam Geldi Biber Gazına Fahiş Zam Geldi

Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekiplerinin devreye girmesiyle aydınlatıldı. Eş zamanlı operasyonlar sonucunda, dolandırıcılık şebekesiyle bağlantılı 19 kişi gözaltına alındı. 

Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekiplerine müracaat eden Ş.Ö., kendisini polis olarak tanıtan kişilerin yönlendirmesiyle banka hesabındaki 3 milyon TL'yi başka bir hesaba aktardığını belirterek şikayetçi oldu. Bu ihbar üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Şubesi ekipleri, detaylı bir çalışma başlattı.

Yapılan araştırmalar sonucunda dolandırıcılıkla ilişkili kişilerin İstanbul, İzmir, Kocaeli, Kayseri, Adana ve Şanlıurfa’da ikamet ettiği tespit edildi. Isparta merkezli 6 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi ve 19 kişi gözaltına alındı.

Yakalanan şahıslar, 4 gün boyunca alınan ifadelerinin ardından adli makamlara sevk edildi. 8 kişi tutuklanırken, 10 kişi serbest bırakıldı. 1 yabancı uyruklu şahıs ise sınır dışı edildi.

Operasyon kapsamında yapılan ev aramalarında 13 cep telefonu, 201 SIM kartı, 1 adet 7,65 mm tabanca ve 5 adet fişek ele geçirildi. Ayrıca ele geçirilen dijital materyallerin incelemeleri sürüyor

Kaynak: Haber Merkezi