Isparta

Isparta'da yaşayan hanımlar bu törene davet edildi

Barla Kız Kur'an Kursu 21 Hafız daha yetiştirdi. 26 Ekim 2024 tarihinde Meydan AVM'de düzenlenecek olan Hafızlık İcazet Merasimi'ne tüm hanımlar davet edildi.

Abone Ol

Eğirdir İlçe Müftülüğü Barla Kız Kur'an Kursu 21 Hafız daha yetiştirmenin mutluluğunu yaşıyor. 26 Ekim 2024 Cumartesi günü Meydan AVM Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan Hafızlık İcazet Merasimi hanımlara özel olarak gerçekleştirilecek.

Program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayacak ve hafızlık eğitimini tamamlayan 21 öğrencinin icazet alacağı bu anlamlı törenle taçlanacak.

Mekke Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Emekli Müftü Halil İbrahim Ertuç, merasim öncesi yaptığı açıklamada, “Bu özel programa tüm Isparta'da yaşayan hanım kardeşlerimizi davet ediyorum. İlimiz genelinde, vatandaşlarımızın destekleriyle sürdürülen hafızlık eğitimlerinde büyük mesafeler katettik. Bu öğrencilerin hafızlık mertebesine ulaşmasında hayırseverlerimizin katkıları çok büyük. Cumartesi günü saat 10.00’da düzenleyeceğimiz bu anlamlı merasimde, Kur'an sofrasında hanımlarımız hep birlikte istifade etsin” dedi.