Isparta’da Kasım ayında düzenlenen 1. Turizm ve Gastronomi Fuarına katılan TAFED İstişare Kurul Üyesi Şef Halil Gökmenoğlu, Isparta’dan övgü ile bahsetti. Katıldığı fuarda Isparta’ya özgü Gül Çorbasının tadına bakan Şef Gökmenoğlu, gül çorbasının eşsiz renk ve lezzetinden bahsederek övgüler yağdırdı.

Akdeniz'de 4.2 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi Akdeniz'de 4.2 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda gül çorbasını tanıtan Şef Gökmenoğlu, Gül’ü ile adını dünyaya duyuran Isparta’ya yakışan bir tat olduğunu söyledi. Şef Gökmenoğlu’nun paylaşımı binlerce beğeni aldı.

Özge Çelik

Editör: Özge Çelik